Στην νέα εικόνα που ήρθε στο φως, το μοντέλο υπό δοκιμή είναι βασισμένο στην 718.

Η νέα 718 Cayman GT4;

3.005 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Mια νέα φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φίλους της Porsche. Θα μοιάζει άραγε έτσι;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα κατασκοπευτική εικόνα που σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, πρόκειται για την νέα Porsche 718 Cayman GT4.

Ενώ έχει γίνει γνωστό ότι η γερμανική εταιρεία μέλος του VW Group εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται σε δοκιμές του νέου μοντέλου, το σύνολο των φωτογραφιών από τους κατασκόπους έδειχναν ένα μοντέλο βασισμένο στην Cayman προηγούμενης γενιάς ενώ το βαρύ καμουφλάζ δεν προσέφερε δυνατότητα για περαιτέρω εξαγωγή συμπερασμάτων.
 
Αντίθετα, στην νέα εικόνα που ήρθε στο φως, το μοντέλο υπό δοκιμή είναι βασισμένο στην 718 καθώς οι ομοιότητες στα πίσω φωτιστικά σώματα είναι εμφανείς. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με πολλά GT4 μέρη όπως τους τροχούς με κόκκινες δαγκάνες, την αεροτομή και το νέο διαχύτη.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων οι φήμες είναι πολλές. Παρά το γεγονός ότι η τωρινή 718 Cayman χρησιμοποιεί έναν turbo 4κύλινδρο κινητήρα, πηγές από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας δείχνουν ότι η νέα GT4 θα λάβει δάνειο το 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 4,0 λτ. της 911 GT3 έστω και με λιγότερους ίππους από τους 500 που αποδίδει η τελευταία.

Θα μοιάζει έτσι άραγε στην τελική της μορφή;

Toyota
moto