Tι ετοιμάζει η Skoda;

Ξανά το Kodiaq στο Ring;

3.721 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά την παρουσία για δοκιμές του Skoda Kodiaq στο Ring. Tι ετοιμάζει η Skoda;

Το Skoda Kodiaq μπορεί να έχει γίνει ήδη διαθέσιμο στις περισσότερες αγορές όμως για κάποιον λόγο το 7θέσιο SUV συνεχίζει να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring από την Skoda για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα πάντως με την φημολογία, η εταιρεία μέλος του VW Group δοκιμάζει την RS έκδοση του Kodiaq που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας όταν λανσαριστεί μέσα στο 2018. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα μαύρα πλαστικά στους προφυλακτήρες ουσιαστικά κρύβουν τις διαφοροποιήσεις που ετοιμάζει η Skoda.
 
Ακόμα, λέγεται ότι θα γίνει πιο επιθετικό στην σχεδίαση του ενώ όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, θα λάβει καλύτερα φρένα που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγαλύτερες επιδόσεις. Ένα από τα μοτέρ που φημολογείται ότι θα εξοπλίσει το Κοdiaq RS, αν αυτό όντως γίνει πραγματικότητα, είναι το 4κύλινδρο twin-turbo μηχανικό σύνολο diesel του Tiguan χωρητικότητας 2,0 λτ. ενώ στην βενζίνη ο 2,0 TSI απόδοσης 220 ίππων μπορεί να λάβει και αυτός το χρίσμα.

Αλλες αναφορές κάνουν λόγο ότι το Kodiaq δοκιμάζεται έχοντας εξοπλιστεί με υβριδικό σύνολο, στα πλαίσια της προσπάθειας του VW Group να «ηλεκτρίσει» την γκάμα της.

PEIRAIOS LEASING
moto