Ένα ακόμα ταχύτερο, τετρακίνητο, SEAT Leon ST CUPRA R φαίνεται πως θα λανσαριστεί του χρόνου, έχοντας απόδοση έως και 340 ίππων (στη φωτό το SEAT Leon ST CUPRA 300).

Αν και το επερχόμενο προσθιοκίνητο CUPRA R hatchback θα έχει «μόλις» 310 ίππους, το κορυφαίο CUPRA ST με τα 340 άλογα δεν θα απαιτεί μηχανικές τροποποιήσεις.

Επιπλέον, μάλλον θα δούμε και την εξοπλιστική έκδοση «CUPRA Line» στη γκάμα της SEAT, ακολουθώντας τη λογική των Audi και BMW με τα μοντέλα «S line» και «M Sport» αντίστοιχα.

Έρχεται SEAT Leon ST CUPRA R με 340 ίππους

4.444 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Δείτε τι είπε ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της SEAT για το τετρακίνητο Leon ST CUPRA R των 340 ίππων, που φαίνεται πως θα λανσαριστεί του χρόνου.

Ένα ακόμα ταχύτερο, τετρακίνητο, SEAT Leon ST CUPRA R φαίνεται πως θα λανσαριστεί του χρόνου, έχοντας απόδοση έως και 340 ίππων. Ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της φίρμας, Wayne Griffiths, είπε σε συνέντευξή του πως αυτόν τον καιρό οδηγεί ένα πρωτότυπο Leon ST με επιπλέον δύναμη, aftermarket εξάτμιση της ABT και τροχούς 20 ιντσών. Το εν λόγω πρωτότυπο είναι βαμμένο μαύρο και διαθέτει αλλαγές στο εσωτερικό του, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.
 
Ο κος Griffiths εξήγησε πως βλέπει κενό στην αγορά για «cool, γρήγορα αυτοκίνητα», ενώ θεωρεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι που αγοράζουν μοντέλα Audi RS ή BMW M «έχουν κάτι να αποδείξουν». Αντιθέτως οι πελάτες της CUPRA προτιμούν να ασχολούνται με την αναζήτηση της απόδοσης και του κρατήματος.
   
Αν και το μεγαλοστέλεχος της φίρμας επέμεινε πως το πρωτότυπο που οδηγεί είναι προς το παρόν ένα «μουλάρι», τόνισε πως οι μηχανικοί του ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τις αλλαγές και θέλουν να τις προσφέρουν στους πελάτες σε εύθετο χρόνο. Αν και το επερχόμενο προσθιοκίνητο CUPRA R hatchback θα έχει «μόλις» 310 ίππους, το κορυφαίο CUPRA ST με τα 340 άλογα δεν θα απαιτεί μηχανικές τροποποιήσεις.
 
Φαίνεται πως η ανταπόκριση του κοινού για το πρωτότυπο του κου Griffiths είναι πολύ θετική και το αυτοκίνητο θα φτάσει στις εκθέσεις κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Επιπλέον, μάλλον θα δούμε και την εξοπλιστική έκδοση «CUPRA Line» στη γκάμα της SEAT, ακολουθώντας τη λογική των Audi και BMW με τα μοντέλα «S line» και «M Sport» αντίστοιχα.

OPEL NEA MONTELA
test center