Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Έρχεται το νέο SEAT Leon

4.491 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Ένα ολοκαίνουργιο SEAT Leon αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εταιρεία.

Μέσα στο 2019 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το νέο SEAT Leon, σύμφωνα με όσα επικαλούνται τα διεθνή μέσα, κάνοντας λόγο για πληροφορίες που προέρχονται από υψηλόβαθμα στελέχη.
 
Το 4ης γενιάς Leon το όποιο θα συμπεριληφθεί μέσα στα νέα μοντέλα που θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν οι μάρκες του VW Group, λέγεται πως θα έχει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο που θα το κάνει να ξεχωρίζει από το μικρότερο Ibiza, συνεχίζοντας να βασίζεται στη διάσημη πλατφόρμα MQB, έχοντας παράλληλα μεγάλες βελτιώσεις στις αναλογίες του, όπως αυτή του μεταξονίου.
 
Παρόλο που το ισπανικό hatchback είναι ένα από τα πιο «φανταχτερά» προϊόντα της SEAT με ικανότητες γρήγορης οδήγησης, το επόμενο μοντέλο δεν αποκλείεται να στρέψει την προσοχή του στην οικονομία, ενσωματώνοντας ένα ήπιο υβριδικό σύστημα.
Αν κάτι τέτοιο συμβεί μπορεί να σημαίνει πως ο κινητήρας 1.8 TSI συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να εγκαταλειφτεί και στη θέση του να μπει ο 2.0 λίτρων TSI που έχει κάτω από το καπό το Ateca, ενώ φήμες κάνουν λόγο πως θα υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση δανειζόμενη από το Golf GTE.
 
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε κάποιες δηλώσεις σε μέσα του εξωτερικού του Dr. Matthias Rabe, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με ευθύνη στην έρευνα και την ανάπτυξη, ο οποίος αναφορικά με το σχεδιασμό του επερχόμενου Leon ανέφερε πως δεν πρόκειται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, καθώς έχει αποκτήσει στην αγορά τη δική του ταυτότητα.

Hyundai
4green