Δεν πρόλαβε καλά καλά η Aston Martin να μας παρουσιάσει τη νέα Vantage και οι πρώτες απόπειρες απεικόνισης της ανοικτής έκδοσης, της Vantage Volante, είναι ήδη εδώ…

Υπεύθυνοι για αυτό είναι δύο γνωστοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές, οι Nikita Aksyonov (φωτό) και X-Tomi Design, των οποίων τη δουλειά έχουμε φιλοξενήσει κατά επανάληψη.

Το πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο είναι ακόμα άγνωστο, αλλά η Aston Martin χρειάστηκε έναν χρόνο για να περάσει από τη νέα DB11 στην DB11 Volante.

Η νέα Aston Martin Vantage κοντεύει ήδη να πουλήσει όλη την πρώτη χρονιά παραγωγής της, καθώς όπως είπε και το αφεντικό της φίρμας Andy Palmer, το 80% έχει ήδη παραγγελθεί. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο 2ο τέταρτο του 2018.

Η επόμενη Aston Martin Vantage Volante

3.813 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Την ώρα που η Aston Martin ξεπουλάει ήδη τον πρώτο χρόνο παραγωγής της νέας Vantage, δύο ανεξάρτητοι σχεδιαστές οραματίζονται την ανοικτή εκδοχή της, την επόμενη Vantage Volante, που αργά ή γρήγορα θα πάρει τη θέση της στη γκάμα της βρετανικής φίρμας.

Δεν πρόλαβε καλά καλά η Aston Martin να μας παρουσιάσει τις Vantage και Vantage GTE και οι πρώτες απόπειρες απεικόνισης της ανοικτής έκδοσης είναι ήδη εδώ, φτιάχνοντας αυτό που αργά ή γρήγορα θα συμβεί, τη νέα εκδοχή της Vantage Volante.
 
Υπεύθυνοι για αυτό είναι δύο γνωστοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές, οι Nikita Aksyonov και X-Tomi Design, των οποίων τη δουλειά έχουμε φιλοξενήσει κατά επανάληψη. Αυτό που έκαναν ήταν να κόψουν την οροφή του coupe μοντέλου και ακολουθώντας τη λογική του υπάρχοντος μοντέλου, να του βάλουν υφασμάτινη κουκούλα, όπως δηλαδή στην απερχόμενη Vantage Roadster.
   
Το πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο είναι ακόμα άγνωστο, αλλά η Aston Martin χρειάστηκε έναν χρόνο για να περάσει από τη νέα DB11 στην DB11 Volante. Όπως και στο coupe μοντέλο, θα γίνει και εδώ η μετάβαση από τον ατμοσφαιρικό V8 των 4,7 λτ. στον 4λιτρο V8 biturbo της Mercedes-AMG. Αυτό που θα πρέπει να γίνει η διατήρηση του ιδανικού ζυγίσματος 50:50 που έχει το κλειστό μοντέλο, ενώ η αύξηση του βάρους αναμένεται να επηρεάσει τις επιδόσεις.
 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα Aston Martin Vantage κοντεύει ήδη να πουλήσει όλη την πρώτη χρονιά παραγωγής της, καθώς όπως είπε και το αφεντικό της φίρμας Andy Palmer, το 80% έχει ήδη παραγγελθεί. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο 2ο τέταρτο του 2018 και οι τιμές διαμορφώνονται στις 120.900 λίρες στο Ην. Βασίλειο, στα 154.000 ευρώ στη Γερμανία και τα 149.995 δολάρια στις Η.Π.Α.

Toyota
moto