Το pick-up της Jeep θα δανειστεί από το Crew Chief 715 Concept, τη λογική της υφασμάτινης οροφής. Έτσι, όπως και στο κανονικό Wrangler, θα υπάρχει προαιρετικά και έκδοση soft top, στην οποία η κουκούλα θα ανοίγει ή και θα αφαιρείται τελείως.

Η παραγωγή του pick-up που θα στηρίζεται στο νέο Jeep Wrangler υπολογίζεται να ξεκινήσει σε έναν περίπου χρόνο από τώρα, ενώ μάλλον το μοντέλο θα ονομαστεί Scrambler.

Soft top το Jeep pick-up

3.580 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Λος Αντζελες θα δούμε τη νέα γενιά του Jeep Wrangler. Για την pick-up εκδοχή του θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, αλλά μαθαίνουμε πως θα διαθέτει έκδοση με αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή.

Στην περσινή εκδήλωση Moab Easter Jeep Safari, η Jeep παρουσίασε μεταξύ άλλων και το πρωτότυπο Crew Chief 715, το οποίο στηριζόταν στο προηγούμενης γενιάς Wrangler Unlimited. Λόγος γίνεται για ένα pick-up με υφασμάτινη οροφή και μια σειρά από αισθητικών στοιχείων, που παραπέμπουν στα στρατιωτικά οχήματα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Kaiser M715.
 
Από τότε οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν δώσει έμφαση στο Crew Chief 715, με τον επικεφαλής σχεδίασης της Jeep, Mark Allen, να λέει: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά, αλλά υπάρχουν πράγματα που είδατε στο Crew Chief, που μπορεί να υπάρξουν στο φορτηγό.».
   
Όπως φαίνεται, λοιπόν, το πολυαναμενόμενο pick-up θα δανειστεί από το Jeep Crew Chief 715 Concept, τη λογική της υφασμάτινης οροφής. Έτσι, όπως και στο κανονικό Wrangler, θα υπάρχει προαιρετικά και έκδοση soft top, στην οποία μάλιστα η κουκούλα θα ανοίγει ή και θα αφαιρείται τελείως.
 
Η παραγωγή του pick-up που θα στηρίζεται στο νέο Jeep Wrangler υπολογίζεται να ξεκινήσει σε έναν περίπου χρόνο από τώρα, ενώ μάλλον το μοντέλο θα ονομαστεί Scrambler. Λέγεται πως θα αποκτήσει και 3λιτρη turbodiesel V6 έκδοση, η οποία θα προστεθεί στις άλλες δύο επιλογές βενζίνης, την 2λιτρη turbo και την ατμοσφαιρική Pentastar V6.

NEO TRAFIC
moto