Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Kia Soul στην έκδοση με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα ισχύος 136 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το ψηλό αμάξωμα του Soul δεν το βοηθά σε διαδρομή με στροφές, λόγω των αυξημένων κλίσεων, δείχνοντας πως το πεδίο δράσης του είναι ο αυτοκινητόδρομος, εκεί που εμφανίζει ευχάριστη εικόνα.

Το εσωτερικό του Soul είναι ευχάριστο αισθητικά με νεανικό αέρα και όμορφες λεπτομέρειες ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή με μαλακό υλικό να ντύνει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Kia Soul.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Kia Soul.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Kia Soul.

Δοκιμή: Νέο Kia Soul με 136 PS

19.607 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Η χειροκίνητη έκδοση του Kia Soul δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αντίστοιχη έκδοση με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, διατηρώντας την ξεχωριστή και έντονη προσωπικότητά του.

What is new
- 1,6 λτ. diesel με 136 PS
- Καίει 7,0 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει 19.490 ευρώ

Το Kia Soul στην δεύτερη και ανανεωμένη γενιά είναι ένα ξεχωριστό σε όλα του crossover με έντονη προσωπικότητα και ισχυρούς κινητήρες. Έχοντας δοκιμάσει πρόσφατα την έκδοση diesel με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (7-DCT), ήρθε η ώρα να το δούμε και στην «βασική» του έκδοση με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο το οποίο διατηρεί τα κύρια χαρακτηριστικά του όπως η όμορφη εμφάνιση, οι πλούσιοι χώροι το καλό επίπεδο ποιότητας, ενώ δεν υπολείπεται σε επιδόσεις. Η τιμή του και εδώ παραμένει σχετικά αλμυρή με κόστος 19.490 ευρώ, όμως προσφέρεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού (premium) το οποίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto