Η CLS θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την Ε-Class.

Από την πλευρά του diesel γίνεται λόγος πως θα προσφερθούν τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες με ισχύ από 245 έως 340 άλογα.

H νέα Μercedes CLS;

3.764 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της στο Los Angeles, ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος παρουσίασε την δική του εκδοχή για την νέα CLS. Πώς σας φαίνεται ο σχεδιασμός της;

Λίγες μόνο μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας CLS στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles,μπορεί η Mercedes να έχει ήδη παρουσιάσει δύο πρώτα teaser για τον εσωτερικό της διάκοσμο αλλά και τον πρόβολο της, ωστόσο τίποτα δεν έχει διαρρεύσει για την συνολική της εμφάνιση.

Για αυτόν το λόγο όμως υπάρχουν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστικοί οίκοι όπως η εταιρεία Brenthon που μάζεψε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν γύρω από την νέα CLS και προσπάθησε να τις ενσωματώσει σε ένα μόνο ψηφιακό σχέδιο.
 
Όσον αφορά την αρχιτεκτονική της, η CLS θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την Ε-Class αλλά αναμένεται να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις τόσο σε πλάτος όσο και σε μήκος ενώ η CLS στη νέα της γενιά θα υιοθετήσει ένα ακόμα πιο σπορτίφ αμάξωμα από το τωρινό μοντέλο με περισσότερες μυώδεις επιφάνειες, με φωτιστικά σώματα κοντά σχεδιαστικά με αυτά της νέας Α-Class και φυσικά την γρίλια Panamericana.

Οι επιλογές του κινητήρα με τις οποίες θα προσφερθεί το μοντέλο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο μέσα σε αυτές αναμένεται να είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με περίπου 300 ίππους και ένας εξακύλινδρος με 367 άλογα. Αυτές οι μονάδες θα πλαισιωθούν με έναν υβριδοποιημένο AMG κινητήρα που παράγει περίπου 435 ίππους. Από την πλευρά του diesel γίνεται λόγος πως θα προσφερθούν τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες με ισχύ από 245 έως 340 άλογα.
 

SPRING SEAT
NISSAN