Στην επιβεβαίωση μιας υβριδικής έκδοσης της νέας A-Class προέβη η Mercedes, αποκαλύπτοντας προ πέντε ημερών το εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου.

Η εικόνα σε μεγένθυση.

Υβριδική η νέα Α-Class

3.974 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Στην επιβεβαίωση μιας υβριδικής έκδοσης της νέας A-Class προέβη η Mercedes, αποκαλύπτοντας προ πέντε ημερών το εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου. Δείτε πως έγινε αυτό.

Πριν από πέντε ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για το γεγονός πως η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό της επερχόμενης A-Class. Ωστόσο αυτές οι εικόνες και συγκεκριμένα εκείνη του πίνακα οργάνων έκρυβε μία έκπληξη.
 
Βλέποντας λοιπόν μεγεθυμένη την εικόνα με τον πίνακα οργάνων, στο κάτω δεξιά μέρος παρουσιάζεται το σήμα μιας μπαταρίας και ακριβώς δίπλα υπάρχει η ένδειξη «36Km» δηλαδή «36 Χιλιόμετρα» η οποία προφανώς αναφέρεται στην εμβέλεια του αυτοκινήτου όταν κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.
Αν κοιτάξουμε ακόμα καλύτερα θα δούμε πως κάτω από τη μπαταρία, υπάρχουν τέσσερα νταμάκια τα οποία δείχνουν το πόσο γεμάτη είναι η μπαταρία. Έτσι αν κάνουμε τη σύγκριση ότι η μπαταρία είναι περίπου στο 75% με 80% και έχει ακόμα διάρκεια για 36 χιλιόμετρα, δεν αποκλείεται η πλήρης αυτονομία του αυτοκινήτου μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι 50 χιλιομέτρων.
 
Όπως και να έχει το βασικό συμπέρασμα είναι πως με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο πως στην γκάμα του νέου μοντέλου της γερμανικής φίρμας θα υπάρχει και υβριδική έκδοση, η οποία συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να είναι άμεσα διαθέσιμη με τις εκδόσεις μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 
Τέλος σε ότι αφορά το ντεμπούτο της νέας A-Class να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Toyota
test center