Οι διαφοροποιήσεις αυτή τη φορά περιλαμβάνουν μικροαλλαγές στον πρόβολο ενώ όπως και στην wagon εκδοχή, τα φωτιστικά σώματα είναι εμφανώς μεγαλύτερα.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, η Shooting Brake έκδοση θα μπορούσε να προσφερθεί με τα ίδια 6κύλινδρα μοτέρ.

Mercedes CLS σε AMG και wagon

3.351 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

O ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design παρουσίασε τις δικές του εκδοχές για τη νέα Mercedes CLS σε έκδοση επιδόσεων AMG αλλά και εκδοχή wagon. Πώς σας φαίνονται;

Με την τρίτης γενιάς Mercedes CLS να έχει μόλις αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Αngeles, δεν άργησαν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα ψηφιακά σχέδια για την CLS τόσο σε έκδοση AMG όσο  και σε shooting brake.

Ξεκινώντας με την έκδοση Shooting Brake, η ψηφιακή δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου X-Tomi Design  κινείται φυσικά πολύ κοντά στη νέα σχεδιαστική γλώσσα που υιοθετεί η γερμανική μάρκα μέσω της CLS, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του. Φυσικά, λόγω του Shooting Brake αμαξώματος, το αμάξωμα τροποποιείται ριζικά στο πίσω μέρος, με τους σχεδιαστές να προσπαθούν να συνδυάσουν τον coupe χαρακτήρα του «κανονικού» μοντέλου με το wagon αμάξωμα. Λοιπές αλλαγές αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπρός φωτιστικά σώματα, οι ζάντες με λεπτομέρειες χρωμίου αλλά και οι μερικώς ανασχεδιασμένοι εισαγωγείς αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα.
 
Η έκδοση AMG, πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω προσφέροντας στον μοντέλο πιο σπορτίφ εμφάνιση. Οι διαφοροποιήσεις αυτή τη φορά περιλαμβάνουν μικροαλλαγές στον πρόβολο ενώ όπως και στην wagon εκδοχή, τα φωτιστικά σώματα είναι εμφανώς μεγαλύτερα ώστε να δώσουν στον πρόβολο του μοντέλου πιο επιθετικό χαρακτήρα. Επιπλέον, το μάτι πέφτει στις νέες ζάντες που συνοδεύονται με κίτρινες δαγκάνες φρένων ενώ την παράσταση κλέβουν η μαύρη οροφή και οι μαύρες θήκες των καθρεπτών.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, η Shooting Brake έκδοση θα μπορούσε να προσφερθεί με τα ίδια 6κύλινδρα μοτέρ με αυτά της coupe σεντάν εκδοχής. Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στην έκδοση AMG, η X-Tomi βασίζει τα σχέδια της στην έκδοση 63, αν και οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η έκδοση επιδόσεων της CLS θα είναι υβριδική κάτω από τον αριθμό 53, που από εδώ και πέρα θα χαρακτηρίζει τις υβριδικές εκδόσεις της AMG.

Πώς σας φαίνονται;
 

LEASING APRILIOS
skoda