Ο οίκος Χ-Τοmi Design, παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο σε εκδοχή 4θυρου coupe σεντάν.

H Vantage σε coupe sedan;

3.120 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

O ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Vantage σε coupe σεντάν εκδοχή.

H Αston Martin Rapide είναι ένα 4θυρο coupe μοντέλο της βρετανικής εταιρείας, διάδοχος του προηγούμενου σεντάν της εταιρείας, της Aston Martin Lagonda, η παραγωγή της οποίας είχε λήξει τον Ιανουάριο του 1990, δηλαδή 20 χρόνια πριν το λανσάρισμα της Rapide. Το μοντέλο αυτό είχε τραβήξει την προσοχή των φίλων της αυτοκίνησης, τόσο λόγω της σχεδιαστικής γλώσσας του αλλά και της απλησίαστης τιμής του.

Επτά χρόνια μετά το εμπορικό λανσάρισμα της Rapide και με αφορμή την παρουσίασης της νέας Vantage, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design, παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο σε εκδοχή 4θυρου coupe σεντάν για να λειτουργήσει ως διάδοχος της Rapide.
 
Με την Aston Martin να θέλει να ανταγωνιστεί αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Porsche, θα ήταν μάλλον φρονιμότερο να λανσάρει ένα τέτοιο coupe κοντά στην τιμολογιακή πολιτική της Panamera, καθώς η Rapide φτάνει ακόμα και στα 200.000 δολάρια.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να λάβει τον διπλό turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων της Vantage με απόδοση του μοτέρ φτάνει τους 510 ίππους και τα 685 Nm ροπής.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto