Όσον αφορά στην ιπποδύναμη, η AMG 35 θα φλερτάρει με τους 330 ίππους.

Έρχεται η φθηνότερη Mercedes-AMG ever;

5.435 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

To αφεντικό της AMG, κ. Tobias Moers επιβεβαίωσε ότι η Mercedes ετοιμάζει μια νέα έκδοση AMG για την επερχόμενη Α-Class με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα έχει αρκετά προσιτή τιμή. Δείτε αναλυτικά τι μαθαίνουμε για την τιμή και την ιπποδύναμη της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το αφεντικό της AMG Tobias Moers αποκάλυψε τα πλάνα της εταιρείας για τις επερχόμενες εκδόσεις επιδόσεων της A-Class και σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες δηλώσεις για την επερχόμενη AMG A35 έκδοση της Α-Class.

Τα τελευταία νέα αφορούν τα σχέδια της εταιρείας να λανσάρει μια AMG A35 έκδοση που θα λειτουργεί σαν το μικρό «αδερφάκι» της AMG 45 και αν και θα έχει λιγότερους ίππους θα έχει και αρκετά πιο προσιτή τιμή με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ, πολύ λιγότερα από τα περίπου 60.000 ευρώ που χρειάζονται για την τωρινής γενιάς AMG A45.
 
Όσον αφορά στην ιπποδύναμη, η AMG 35 θα φλερτάρει με τους 330 ίππους με πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας να αναφέρουν ότι το μοντέλο προετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Golf R των 310 ίππων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσίαση της Mercedes-AMG A35 θα γίνει λίγο αργότερα μετά την παρουσίαση της «απλής» Α-Class με την ισχυρότερη AMG A45 να ακολουθεί στα τέλη του 2018.

Ο Μoers πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον των V12 μοτέρ στα μοντέλα AMG της Μercedes αναφέροντας: « H αγορά στους V12 έχει αλλάξει και ίσως να αποτελεί παρελθόν. Μάλλον, αυτή η γενιάς της V12 AMG S-Class να είναι η τελευταία».

Mercedes
moto