To προαιρετικό πακέτο «Performance Kit» του Toyota GT86 λανσαρίστηκε στην αγορά της Αυστραλίας, όπου το αυτοκίνητο ονομάζεται απλά «86».

Οι φίλοι του Toyota GT86 με το άκουσμα της είδησης για την παρουσίαση του πακέτου «Performance Kit» στο αγαπημένο τους μοντέλο, μάλλον χάρηκαν καθώς από την αρχή της «ζωής» του οχήματος ζητούν περισσότερη δύναμη. Μάλλον όμως θα χρειαστεί να περιμένουν…

Η λίστα περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα της Brembo και αμορτισέρ επιδόσεων της Sachs, ενώ οι τροχοί έχουν 10 ακτίνες, ανθρακί απόχρωση και διάμετρο 17 ιντσών.

Παράλληλα με το λανσάρισμα του προαιρετικού κιτ, η Toyota αναβάθμισε το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης του μοντέλου της στην έκδοση GT, ενώ βελτιωμένο είναι το σύστημα multimedia σε όλη τη γκάμα.

Performance Kit για το Toyota GT86

2.594 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Η Toyota λανσάρει το πακέτο «Performance Kit» για το GT86 και -αντίθετά με ό,τι υποδηλώνει το όνομά του- αναβαθμίζει σχεδόν το πάντα στο coupe μοντέλο της, εκτός από την απόδοσή του…

Οι φίλοι του Toyota GT86 με το άκουσμα της είδησης για την παρουσίαση του πακέτου «Performance Kit» στο αγαπημένο τους μοντέλο, μάλλον χάρηκαν καθώς από την αρχή της «ζωής» του οχήματος ζητούν περισσότερη δύναμη.
 
Μάλλον όμως θα χρειαστεί να περιμένουν και άλλο μέχρι το αίτημά τους να γίνει γεγονός, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα «κιτ απόδοσης» που δεν αναβαθμίζει την απόδοση του ιαπωνικού coupe.
 
Λόγος γίνεται για το Performance Kit που λανσαρίστηκε στην αγορά της Αυστραλίας, όπου το αυτοκίνητο ονομάζεται απλά «86». Προσφέρεται στις εκδόσεις GTS και GT, των οποίων την τιμή ανεβάζει κατά 2.200 και 2.900 δολάρια Αυστραλίας (1.412 και 1.861 ευρώ) αντίστοιχα.
   
Το πακέτο προσθέτει μια σειρά οπτικών και μηχανικών αναβαθμίσεων στο Toyota GT86. Η λίστα περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα της Brembo και αμορτισέρ επιδόσεων της Sachs, ενώ οι τροχοί έχουν 10 ακτίνες, ανθρακί απόχρωση και διάμετρο 17 ιντσών.
 
Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητα στο νέο χρώμα Moon Slate σε μία ειδική εκδοχή του όπου συνδυάζεται με μαύρους τροχούς, καθρέπτες και πίσω αεροτομή, ενώ στο εσωτερικό έμφαση έχει δοθεί στο κόκκινο.
 
Παράλληλα με το λανσάρισμα του προαιρετικού κιτ, η Toyota αναβάθμισε το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης του μοντέλου της στην έκδοση GT, ενώ βελτιωμένο είναι το σύστημα multimedia σε όλη τη γκάμα.

ELASTIKA 2024
moto