Ο γνωστός μας σχεδιαστής X-Tomi Design έφτιαξε τη δίθυρη εκδοχή της Urus, ενώ λίγες μέρες πριν είχε δημιουργήσει και την πιθανή έκδοση Performante.

Θα θέλατε δίθυρη Urus;

2.680 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2017)

Αφού η Lamborghini Urus των 650 ίππων είναι ουσιαστικά ένα supercar με «ενδυμασία» SUV, γιατί δε βγαίνει και σε έκδοση χωρίς τις πίσω πόρτες; Δείτε πώς θα μπορούσε να είναι το δίθυρο super-SUV…

Ας μην μας μπερδεύει το SUV αμάξωμα, η Lamborghini Urus είναι ουσιαστικά ένα supercar. Κάτω από το καπό της έχει έναν birturbo V8 κινητήρα 650 ίππων, που της επιτρέπει να κάνει το 0-100 σε 3,6 δλ., αλλά και να έχει τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.
 
Μήπως, λοιπόν, σε αυτό το super-SUV θα ταίριαζε και μία έκδοση με δύο πόρτες; Ο γνωστός μας σχεδιαστής X-Tomi Design, όχι μόνο συμφωνεί αλλά έφτιαξε ήδη την εν λόγω εκδοχή της Urus, ενώ λίγες μέρες πριν είχε δημιουργήσει και την πιθανή έκδοση Performante.
   
Για να γυρίσουμε στην …πραγματικότητα, η Lamborghini Urus ευελπιστεί να κατακτήσει το ρεκόρ στο Nürburgring για SUV. Θα το προσπαθήσει την προσεχή άνοιξη και ο χρόνος που πρέπει να κερδίσει είναι τα 7 λεπτά και 51,7 δλ. της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.
 
Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως προγραμματίζεται πριν το τέλος της δεκαετίας και μια plug-in υβριδική έκδοση της Lamborghini Urus, η οποία μάλλον θα δανειστεί το σχετικό σύστημα της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid των 680 ίππων.

AUTOFIT PASXA
vw