Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το νέο σύστημα infotainment «MBUX» στις 9 Ιανουαρίου, όταν και θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show (CES) του Λας Βέγκας.

Από τις εικόνες του εσωτερικού της νέας A-Class, ξέρουμε ήδη πως η βασική έκδοση θα έχει δύο οθόνες των 7 ιντσών, ενώ οι πλουσιότερες θα διαθέτουν είτε δύο οθόνες των 10,25 ιντσών είτε μία 7 ιντσών και άλλη μία 10,25 ιντσών.

Το ένα από αυτά τα μόνιτορ αντικαθιστά τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων και το άλλο τις λειτουργίες του infotainment, του air-condition κ.τ.λ.

Το σύστημα MBUX εκτός από την επόμενη A-Class, θα το πάρουν και οι B-Class, CLA, CLA Shooting Brake και η GLA. Ομοίως θα εξοπλίσει την A-Class Sedan, αλλά και το νέο crossover που μάλλον θα ονομαστεί GLB.

Το νέο σύστημα infotainment της Mercedes

4.448 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Τον Ιανουάριο, στην έκθεση ηλεκτρονικών CES του Λας Βέγκας, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το νέο σύστημα infotainment «MBUX», το οποίο θα αποτελέσει βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μελλοντικά μικρά μοντέλα της.

Αφού μας έδειξε τις πρώτες εικόνες του εσωτερικού της επερχόμενης A-Class νέας γενιάς, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το νέο της σύστημα infotainment στις 9 Ιανουαρίου, όταν και θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show (CES) του Λας Βέγκας.
 
Το νέο σύστημα infotainment ονομάζεται «Mercedes-Benz User Experience» ή για συντομία «MBUX». Η γερμανική εταιρεία υπόσχεται πως θα φέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία στο εσωτερικό ενός οχήματος, ενώ το κυριότερο ξεκαθαρίζει πως θα αποτελέσει στάνταρ εξοπλισμό στα νέας γενιάς compact μοντέλα της.
 
Από τις εικόνες του εσωτερικού της νέας A-Class, ξέρουμε ήδη πως η βασική έκδοση θα έχει δύο οθόνες των 7 ιντσών, ενώ οι πλουσιότερες θα διαθέτουν είτε δύο οθόνες των 10,25 ιντσών είτε μία 7 ιντσών και άλλη μία 10,25 ιντσών. Το ένα από αυτά τα μόνιτορ αντικαθιστά τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων και το άλλο τις λειτουργίες του infotainment, του air-condition κ.τ.λ.
   
Όπως είπαν, λοιπόν, οι άνθρωποι της Mercedes-Benz το σύστημα MBUX θα βρίσκεται σε όλα τα νέα μικρά της μοντέλα. Με άλλα λόγια, εκτός από την επόμενη A-Class, θα το πάρουν και οι B-Class, CLA, CLA Shooting Brake και η GLA. Ομοίως θα εξοπλίσει την A-Class Sedan, αλλά και το νέο crossover που μάλλον θα ονομαστεί GLB.
 
Μαζί με το νέο σύστημα infotainment, στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην έκθεση CES 2018 θα βρεθούν το Concept EQA, το smart Vision EQ fortwo, αλλά και η εντυπωσιακή Mercedes-AMG Project One. Επιπλέον, στους δρόμους του Λας Βέγκας θα γίνει επίδειξη των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης της φίρμας.

Mercedes
test center