Με ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης αναμένεται να γιορτάσει η Skoda τον τίτλο που κατέκτησε η Fabia R5 στο WRC2.

H ειδική έκδοση θα χρησιμοποιεί το πακέτο Monte Carlo.

Η ειδική έκδοση της Fabia

3.307 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Με ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης αναμένεται να γιορτάσει η Skoda τον τίτλο που κατέκτησε η Fabia R5 στο WRC2.

Τα μοντέλα της ειδικής αυτής έκδοσης, η οποία θα αποτελείται από 1.300 μονάδες, θα παίρνουν ισχύ από έναν βενζινοκινητήρα 1.4 TSI, ο οποίος παράγει 125 ίππους και 200 ​​Nm ροπής, δίνοντας στη Fabia τη δυνατότητα να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 8.8 δευτερόλεπτά, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 203 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα, η ειδική έκδοση θα χρησιμοποιεί το πακέτο Monte Carlo, έχοντας σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόστασή του αυτοκινήτου από δρόμο, ενώ το εσωτερικό του περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι και σπορ καθίσματα.
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, η ειδική έκδοση της Fabia ξεχωρίζει από την αντίθεση του λευκού χρώματος και της μαύρης οροφής, ωστόσο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι οι 17άρες ζάντες που διατίθενται σε τρία χρώματα (πράσινο, κίτρινο ή μαύρο), αλλά και ένα σήμα που γράφει «WRC 2 2017 champion».
 
Αναφορικά με τον βασικό εξοπλισμό το μοντέλο προσφέρει μεταξύ άλλων, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη πλοήγησης Amundsen, κλιματισμό, σύστημα Keyless-Go, οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω.
 
Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν  τον Φεβρουάριο του 2018 και το μοντέλο αναμένεται να διατεθεί σε 21 χώρες και συγκεκριμένα στις Τσεχία,  Γερμανία, Βέλγιο, Δανία,  Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία,  Ελβετία,  Ιταλία, Εσθονία, Λετονία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισλανδία, Βουλγαρία και Ουγγαρία.

Toyota
moto