Σε συνέχεια της επιτυχίας που έχει το 500 Mirror που λανσαρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, η Fiat «αναγκάστηκε» να επεκτείνει την έκδοση Mirror και στα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας, τα 500X και 500L.

Η Fiat προσέθεσε την απόχρωση Italia Blue στην παλέτα του 500 Mirror, τη μορφή του οποίου διακοσμούν οι λεπτομέρειες χρωμίου στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στους καθρέπτες και στους τροχούς.

Το 500 Mirror αυτοπροσδιορίστηκε ως το αυτοκίνητο των Millenials, χάρη στο στάνταρ σύστημα infotainment Uconnect που διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών και είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και με τις υπηρεσίες Mopar Connect.

Το Fiat 500X Mirror ξεχωρίζει από την αποκλειστική ματ βαφή Blue Jeans. Την εικόνα συμπληρώνουν οι σατινέ λεπτομέρειες χρωμίου, οι μαύροι τροχοί των 17 ιντσών, οι προβολείς xenon και τα σπέσιαλ σηματάκια «Mirror».

Στο εσωτερικό του 500X Mirror συναντάμε ασορτί Blue Jeans ταμπλό, αλλά και μπλε ραφές στις υφασμάτινες επενδύσεις.

Στο 500L Mirror η Fiat προσφέρει την αποκλειστική δίχρωμη απόχρωση Venezia Blue, με την οροφή να είναι βαμμένη στο χρώμα Maestro Grey. Το παρόν δίνουν οι πινελιές χρωμίου όπως και οι τροχοί των 17 ιντσών.

Οικογένεια Fiat 500 Mirror

7.444 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2018)

Θέλοντας να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την εμπορική επιτυχία του 500 Mirror, η Fiat επεκτείνει την σπέσιαλ έκδοση και στα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας, τα 500X και 500L.

Η Fiat άνοιξε στην Ευρώπη τα βιβλία παραγγελιών για τη σπέσιαλ σειρά Mirror της οικογένειας του 500. Αυτό γίνεται σε συνέχεια της επιτυχίας που έχει το 500 Mirror που λανσαρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, κάτι που «ανάγκασε» τη Fiat να επεκτείνει την έκδοση Mirror και στα άλλα δύο μοντέλα, τα 500X και 500L.
 
Υπενθυμίζουμε πως το «κανονικό» 500 Mirror αυτοπροσδιορίστηκε ως το αυτοκίνητο των Millenials, χάρη στο στάνταρ σύστημα infotainment Uconnect που διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών και είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και με τις υπηρεσίες Mopar Connect.
   
Η Fiat προσέθεσε την απόχρωση Italia Blue στην παλέτα του 500 Mirror, τη μορφή του οποίου διακοσμούν οι λεπτομέρειες χρωμίου στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στους καθρέπτες και στους τροχούς. Το Fiat 500 Mirror προσφέρεται τόσο στην ανοικτή όσο και στην κλειστή έκδοση του hatchback αμαξώματος.
 
Το Fiat 500X Mirror ξεχωρίζει από την αποκλειστική ματ βαφή Blue Jeans. Την εικόνα συμπληρώνουν οι σατινέ λεπτομέρειες χρωμίου, οι μαύροι τροχοί των 17 ιντσών, οι προβολείς xenon και τα σπέσιαλ σηματάκια «Mirror». Στο εσωτερικό συναντάμε ασορτί Blue Jeans ταμπλό, αλλά και μπλε ραφές στις υφασμάτινες επενδύσεις.
 
Σε ό,τι αφορά στο 500L Mirror, τέλος, η Fiat προσφέρει την αποκλειστική δίχρωμη απόχρωση Venezia Blue, με την οροφή να είναι βαμμένη στο χρώμα Maestro Grey. Το παρόν δίνουν οι πινελιές χρωμίου όπως και οι τροχοί των 17 ιντσών.

NEO TRAFIC
Audi