Η Citroen συνεργάζεται με το γνωστό περιοδικό μόδας ELLE, φτιάχνοντας από κοινού μια σπέσιαλ έκδοση του C3 για το Ην. Βασίλειο. Λόγος γίνεται για το νέο Citroen C3 ELLE, για το οποίο οι παραγγελίες ξεκινούν αύριο 5 Ιανουαρίου.

Η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από την απόχρωση Polar White του αμαξώματος, η οποία συνδυάζεται με την αποκλειστική δίχρωμη οροφή Soft Sand. Επιπλέον, τα καπάκια των καθρεπτών είναι μαύρα γυαλιστερά (Gloss Black), ενώ υπάρχουν ροζ (Cherry Pink) πινελιές.

Συναντάμε ακόμα το λογότυπο ELLE στις εμπρός πόρτες, τροχούς 17 ιντσών και σπέσιαλ γραφικά στην οροφή.

Οι ροζ (Cherry Pink) λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό και απαντώνται στο ταμπλό και στις επενδύσεις των καθισμάτων.

Νέο Citroen C3 ELLE

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Οι άνθρωποι της Citroen συνεργάζονται με αυτούς από το περιοδικό ELLE και το αποτέλεσμα είναι το νέο C3 ELLE, μια σπέσιαλ μοδάτη έκδοση για το -γυναικείο κυρίως- κοινό του Ην. Βασιλείου.

Η Citroen συνεργάζεται με το γνωστό περιοδικό μόδας ELLE, φτιάχνοντας από κοινού μια σπέσιαλ έκδοση του C3 για το Ην. Βασίλειο. Λόγος γίνεται για το νέο Citroen C3 ELLE, για το οποίο οι παραγγελίες ξεκινούν αύριο 5 Ιανουαρίου, σε τιμές που εκκινούν από τις 15.595 λίρες (17.485 ευρώ).
 
Η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από την απόχρωση Polar White του αμαξώματος, η οποία συνδυάζεται με την αποκλειστική δίχρωμη οροφή Soft Sand. Επιπλέον, τα καπάκια των καθρεπτών είναι μαύρα γυαλιστερά (Gloss Black), ενώ υπάρχουν ροζ (Cherry Pink) πινελιές στους προβολείς ομίχλης, στα Airbumps και στα πίσω γραφικά των φαναριών. Συναντάμε ακόμα το λογότυπο ELLE στις εμπρός πόρτες, τροχούς 17 ιντσών και σπέσιαλ γραφικά στην οροφή.
   
Οι ροζ (Cherry Pink) λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό και απαντώνται στο ταμπλό και στις επενδύσεις των καθισμάτων. Το νέο C3 ELLE διαθέτει προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές, όπως: ConnectedCAM Citroen, Citroen Connected Nav, Citroen Connect Box με Emergency & Assistance system, Active Safety Brake, Driver Attention Alert, Collision Risk Alert και Intelligent Beam Headlights.
 
Η σπέσιαλ έκδοση του C3 στηρίζεται στην εξοπλιστική εκδοχή Feel, κάτι που σημαίνει πως διαθέτει ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών, αυτόματο κλιματισμό, Mirror Screen, Visibility Pack, Hill Start Assist, cruise control / speed limiter, Lane Departure Warning System και Speed Limit Recognition - Recommendation.
 
Οι επιλογές σε κινητήρες για τους Βρετανούς είναι δύο, αμφότεροι βενζίνης. Λόγος γίνεται για τα σύνολα PureTech 82 και PureTech 110 S&S, με το τελευταίο να προσφέρεται επιπλέον και με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Hyundai
NISSAN