Οι ανανεωμένες εκδόσεις του 3θυρου, 5θυρου και cabrio προσφέρονται με τα ίδια μηχανικά σύνολα σχεδόν στο σύνολο τους.

Το MINI Connected σύστημα δίνει πλέον στον οδηγό την δυνατότητα να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους.

Η MINI ανακοινώνει ότι οι μηχανικοί της έκαναν αναβαθμίσεις στην τεχνολογία TwinPower Turbo Technology, με σκοπό την καλύτερη απόδοση των μοντέλων.

Οι ανανεωμένες εκδόσεις του 3θυρου, 5θυρου και cabrio προσφέρονται με τα ίδια μηχανικά σύνολα σχεδόν στο σύνολο τους.

Η MINI ανακοινώνει ότι οι μηχανικοί της έκαναν αναβαθμίσεις στην τεχνολογία TwinPower Turbo Technology, με σκοπό την καλύτερη απόδοση των μοντέλων.

Το μάτι πέφτει αμέσως στην οθόνη 6,5 ιντσών.

Ανανέωση για τα MINI

3.244 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Η MINI παρουσίασε τις ανανεωμένες εκδόσεις του 3θυρου, 5θυρου και cabrio στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Nτιτρόιτ. Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές.

Στον τομέα της εμφάνισης, τα νέα μοντέλα λαμβάνουν νέας σχεδίασης εμπρός φωτιστικά σώματα, καινούριες ζάντες ενώ το παρών δίνουν τα νέα λογότυπα της MINI. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε φωτιστικά σώματα Union Jack αλλά και έξτρα επιλογές μεταλλικών χρωμάτων όπως Emerald Grey, Starlight Blue, και Solaris Orange.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το μάτι πέφτει αμέσως στην οθόνη 6,5 ιντσών, που πλέον βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό, και το τριάκτινο τιμόνι με τα υπόλοιπα μέρη του να μην παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Η MINI πάντως προσφέρει μια σειρά από προαιρετικές επιλογές όπως επένδυση από δέρμα, Malt Brown Chesterfield, Piano Βlack πακέτο φινιρίσματος, ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου κ.α.
 
Το MINI Connected σύστημα δίνει πλέον στον οδηγό την δυνατότητα να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους ενώ μέσω του portal ΜINI Online, μπορεί να μάθει για τις νεότερες ειδήσεις, τον καιρό και για το πού βρίσκονται τα πιο φθηνά πρατήρια της περιοχής του.

Αν και οι αλλαγές στην εμφάνιση του είναι μικρές, η MINI ανακοινώνει ότι οι μηχανικοί της έκαναν αναβαθμίσεις στην τεχνολογία TwinPower Turbo Technology, όπως επίσης στα ηλεκτρονικά και στο σύστημα ψύξης με σκοπό την καλύτερη απόδοση των μοντέλων. Επιπλέον, για να μειώσει το βάρος τους, το καπό είναι κατασκευασμένο πλέον από ανθρακόνημα και πλαστικό.

Οι ανανεωμένες εκδόσεις της γκάμας MINI προσφέρεται με τα ίδια σχεδόν μηχανικά σύνολα στην πλειονότητά τους. Η μόνη αλλαγή που παρατηρούμε είναι ότι το ΜΙΝΙ cabrio δεν θα προσφέρεται στο μέλλον στην έκδοση Οne με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 75 ίππων, με την πρώτη επιλογή να ξεκινά από τους 102 ίππους με το ίδιου κυβισμού μοτέρ. Το κιβώτιο ανάλογα με τον κινητήρα θα είναι είτε ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων ή απλό αυτόματο 8 σχέσεων.

Τέλος, όσον αφορά στο λανσάρισμα του μοντέλου επί ευρωπαϊκού εδάφους δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το ντεμπούτο να γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Mercedes
moto