Θα προσφερθεί τουλάχιστον σε δύο εκδόσεις Longitude και Limited.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι θα λαμβάνει ισχύ από το νέο 2λιτρο turbo μοτέρ του Jeep Wrangler.

Η τιμή του για την αγορά της Κίνας θα κινηθεί κοντά στα 250.000 γουάν (35.000 ευρώ).

Διέρρευσε το νέο Jeep Grand Commander

2.517 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

To νέο της μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο στο Πεκίνο είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Jeep. Διαβάστε αναλυτικά τις πρώτες πληροφορίες.

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες του Jeep Grand Commander, την ίδια στιγμή που φημολογείται πως ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Πεκίνο τον φετινό Απρίλιο.

Το 7θέσιο Grand Commander κινείται και αυτό φυσικά κοντά στα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας, με τον πρόβολο να αποτελείται από την χαρακτηριστική γρίλια της Jeep σε συνδυασμό με αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στα μικρού μεγέθους φωτιστικά σώματα και διπλή απόληξη της εξάτμισης.
 
Οι διαρροές αναφέρουν ότι θα λαμβάνει ισχύ από το νέο 2λιτρο turbo μοτέρ του Jeep Wrangler με απόδοση 268 ίππους και 400 Nm ροπής ενώ η κίνηση θα δίνεται τους εμπρός τροχούς με το σύστημα τετρακίνησης να προσφέρεται στις πιο ακριβές εκδόσεις.

Σχετικά με τις διαστάσεις της, έχει 4.873 χλστ. μήκος, 1.892 χλστ. πλάτος και 1.738 ύψος ενώ θα προσφερθεί τουλάχιστον σε δύο εκδόσεις Longitude και Limited.

Η τιμή του για την αγορά της Κίνας θα κινηθεί κοντά στα 250.000 γουάν (35.000 ευρώ).

Mercedes
Audi