Το νέο Subaru Impreza.

Το νέο Subaru XV.

Τα δύο μοντέλα μοιράζονται το ίδιο εσωτερικό, το οποίο διαθέτει πολύ καλή απτή ποιότητα.

Οδηγούμε τα νέα Subaru Impreza & XV

8.256 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2018)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru παρουσίασε επίσημα τα νέα της μοντέλα, το θρυλικό Impreza και το νέο της SUV, το XV, δύο μοντέλα με τα οποία θέλει να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς, με τις τιμές τους να ορίζονται από 22.700 και 25.980 ευρώ αντίστοιχα.

Η Subaru θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά και να μπορέσει να αυξήσει την εμπορικότητα των μοντέλων της, κάτι που ευελπιστεί να πετύχει με τα δύο νέα μοντέλα, το οικογενειακό χατσμπακ Impreza και το μικρομεσαίο της SUV, με την ονομασία XV. Τα δύο μοντέλα είναι κατασκευασμένα πάνω στην ίδια παγκόσμια πλατφόρμα της ιαπωνικής φίρμας, SGP, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ιθύνοντες της εταιρείας προσφέρει αυξημένη ακαμψία έως 100%, 70% καλύτερη στρεπτική ακαμψία και μείωση των κλίσεων κατά 50%.

Εκτός της κοινής πλατφόρμας, τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τους ίδιους boxer κινητήρες βενζίνης, 1,6 λτ. απόδοσης 114 ίππων και 2,0 λτ. με 156 PS. Και στις δύο περιπτώσεις τα σύνολα συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματοι κιβώτιο ταχυτήτων συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης lineartronic, με την κίνηση να περνάει και στους 4 τροχούς, μέσω του συστήματος Symmetrical AWD της Subaru. Μάλιστα στο XV συνδυάζεται και με το οδηγικό προφίλ X-Mode, το οποίο αναλαμβάνει τον έλεγχο του κινητήρα, της μετάδοσης, του AWD, των φρένων και άλλων λειτουργιών, για να σας κινήσει με ασφάλεια και σιγουριά σε κακοτράχαλους δρόμους και ολισθηρά οδοστρώματα.

Πέραν αυτών η Subaru έδωσε μεγάλη βάση στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια των μοντέλων της, τα οποία εφοδίασε με το  ασφαλείας Eye Sight, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συστήματα, όπως αποφυγής σύγκρουσης, φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και διατήρησης του οχήματος εντός των λωρίδων.

Τέλος όσον αφορά στην τιμολογιακή τους πολιτική το νέο Impreza είναι διαθέσιμο από 22.700 ευρώ και το νέο XV από 25.980 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Pure, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πακέτο ασφαλείας Eye Sight, ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 6,5 ιντσών και αυτόματο κλιματισμό. (Διαβάστε εδώ τον πλήρη τιμοκατάλογο των μοντέλων).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VW LEASEPRO
test center