Όταν το μοντέλο έρθει στην παραγωγή να προσφέρεται με αρκετές επιλογές στους κινητήρες.

Έρχεται φέτος η A-Class sedan (+vid)

4.041 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2018)

Έτοιμη φαίνεται πως είναι η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz A-Class sedan και δεν αποκλείεται σε μία από τις ερχόμενες εκθέσεις αυτοκινήτου να κάνει την επίσημη εμφάνισή της.

Όπως μπορούμε να δούμε και από το τελευταίο κατασκοπευτικό βίντεο, ένα από τα πρωτότυπα του γερμανικού μοντέλου εντοπίστηκε στους παγωμένους δρόμους της Γερμανίας, έχοντας βεβαίως βαρύ καμουφλάζ που δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο φήμες θέλουν όταν το μοντέλο έρθει στην παραγωγή να προσφέρεται με αρκετές επιλογές στους κινητήρες, όπως και το hatchback. Μάλιστα λέγεται πως η γκάμα θα περιλαμβάνει βενζινοκίνητες μονάδες 1.2 και 1.4 λίτρων αλλά και ένα κινητήρα 1.3 λίτρων που αναπτύχθηκε από την σύμπραξη Renault-Daimler.
Αναφορικά με τους πετρελαιοκινητήρες γίνεται λόγος πως η sedan έκδοση του γερμανικού μοντέλου θα χρησιμοποιεί μόνο τετρακύλινδρα σύνολα 2 λίτρων, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 
Από κει και πέρα πολύ πιθανή είναι η ύπαρξη μιας Plug-in υβριδικής έκδοσης, που θα συνδυάζει έναν κινητήρα 1.4 λίτρων και ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και θα έχει ηλεκτρική αυτονομία κίνησης για 50 χιλιόμετρα.
 
Τέλος, κάποια στιγμή αναμένεται να έρθει στην παραγωγή και μια ισχυρή έκδοση AMG, η οποία κάτω από το καπό θα έχει τον ίδιο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2.0 λίτρων με αυτόν του «καυτού» hatchback. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο με το πρωτότυπο σεντάν.

Toyota
moto