Τις εικόνες δημοσίευσαν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία έκδοση Sportswagon, όπως και μία shooting brake.

Το Kia Cee`d πριν το δούμε στη Γενεύη

3.240 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Νέα κατασκοπευτικές εικόνες του επερχόμενου Kia Cee`d, δημοσίευσαν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν το νέο μοντέλο πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με ένα πλήρες καμουφλάζ συνέλαβε το νέο Kia Cee`d, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός.
 
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο διαθέτει μία πιο σπορ εικόνα στο μπροστινό μέρος, με τη χαρακτηριστική «μύτη της τίγρης» να κοσμεί την γρίλια. Από κει και πέρα οι σχεδιαστές έχουν εγκαταστήσει LED φωτιστικά σώματα, ενώ στις δύο γωνίες του προφυλακτήρα, έχουν πάρει θέση αεραγωγοί αλλά και τα φώτα ομίχλης.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή, ενώ την προσοχή τραβούν τόσο οι όμορφης σχεδίασης ζάντες, όσο και τα εντυπωσιακά πίσω φώτα τεχνολογίας LED.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπήρξαν κάποιες νέες εικόνες που να μας αποκαλύπτουν κάτι παραπάνω, από αυτό που ήδη γνωρίζουμε και σας έχουμε ενημερώσει, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
Επιπλέον η Kia δεν έχει πει πολλά για το Cee`d, αλλά ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, Δρ. Woong-Chul Yang, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το μοντέλο θα έχει ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, ενώ σε ότι αφορά τις επιλογές των κινητήρων φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να υιοθετεί αυτούς του Hyundai i30.
 
Έτσι μπορεί να περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου με 120 ίππους και 171 Nm ροπή, καθώς και ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων με 140 ίππους  και 242 Nm ροπής. Πιθανή είναι ακόμα και η ύπαρξη ενός πετρελαιοκινητήρας 1,6 λίτρων που θα προσφέρει 110 και 136 ίππους.
 
Τέλος να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία έκδοση Sportswagon, όπως και μία shooting brake.  

SPRING SEAT
NISSAN