H ΑΜG έκδοση σύμφωνα με την X-Tomi δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές καθώς η εμφάνιση της Α-Class είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα σπορτίφ.

Η Α-Class σε AMG έκδοση

4.921 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Tην δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Α-Class σε έκδοση AMG παρουσίασε ο ανεξάρτητος σχεδιατικός οίκος Χ-Τοmi. Πώς σας φαίνεται;

Η 4Η γενιά της Α-Class μπορεί να έχει λίγες μόνο μέρες που έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi παρουσίασε ήδη την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο του γερμανικού κολοσσού σε έκδοση ΑΜG.

Σε σχέση με την απλή, η ΑΜG σύμφωνα με την X-Tomi δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές καθώς η εμφάνιση της Α-Class είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα σπορτίφ ενώ ο πρόβολός της χάρη στα φωτιστικά σώματα δίνουν έναν αρκετά επιβλητικό χαρακτήρα στο μοντέλο. Πάντως, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις στην σχεδίαση της γρίλιας, οι εισαγωγείς αέρα χαμηλά έχουν πιο σκούρο χρώμα ενώ η οροφή είναι σε μαύρο χρώμα. Τέλος, ο σχεδιαστικός οίκος αναφέρει ότι θα μπορούσε να έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, 20αρες ζάντες αλουμινίου  αλλά και μια επιβλητική αεροτομή στο πίσω μέρος.
 
Ποια θα είναι όμως τα μοτέρ της ΑΜG έκδοσης για τη νέα Α-Class; Αυτήν την στιγμή, ο πιο ισχυρός κινητήρας της «απλής» είναι ένα 2λιτρο μηχανικό σύνολο απόδοσης 224 ίππων, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο εκδόσεις ΑMG για το νέο μοντέλο. Η πρώτη θα έχει απόδοση 300 με 350 άλογα ενώ η δεύτερη λέγεται ότι θα έχει 400+ άλογα και θα ανακοινωθεί στα τέλη του 2018.
Ντόρος έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες γύρω από την ονομασία που θα έχουν τα νέα μοντέλα AMG, καθώς φαίνεται πως η μάρκα σχεδιάζει να κάνει μια αναπροσαρμογή του τρόπου ονομασίας του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η έκδοση που η έκδοση των 300+ ίππων θα ονομαστεί Α40 ενώ η 400+ ίππων έκδοση θα ονομαστεί Α53.

Πώς σας φαίνεται το σχέδιο της Χ-Τοmi για την έκδοση ΑΜG της A-Class;
 

ELASTIKA 2024
moto