Στην εικόνα βρίσκεται το νέο Ceed στην hatchback εκδοχή του.

Τeaser για το νέο Κia Ceed

3.287 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

Μια ψηφιακή teaser εικόνα του νέου Ceed που θα αποκαλυφθεί από την Κia κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, παρουσίασε η κορεάτικη μάρκα.

Στην εικόνα βρίσκεται το νέο Ceed στην hatchback εκδοχή του, ωστόσο μαθαίνουμε πως στην Γενεύη θα παρουσιαστεί και άλλη μία εκδοχή του μοντέλου, με τις πηγές μας να κάνουν λόγο ότι θα το δούμε και σε wagon, με την shooting-brake εκδοχή να ακολουθεί το 2019.

Όπως και οι περισσότερες teaser εικόνες που αποκαλύπτει η Κia, και αυτή χαρακτηρίζεται φουτουριστική αλλά συχνά το πραγματικό μοντέλο τείνει να είναι πιο συντηρητικό. Εμείς πάντως σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ. Το νέο Ceed θα λάβει την tiger nose γρίλια που χαρακτηρίζει τα νέα μοντέλα της Κia, όπως το Stonic και το Stinger ενώ φαίνεται πως ο προφυλακτήρας θα έχει διαφοροποιήσεις στην σχεδίαση του σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο με τα φωτιστικά σώματα μάλιστα να έχουν γίνει μεγαλύτερα και ακόμη πιο αιχμηρά και τους μικρούς προβολείς να έχουν πλέον καινούριο σχήμα.
 
Το πίσω μέρος λαμβάνει μεγάλα φωτιστικά σώματα, σπορτίφ αεραγωγούς χαμηλά στον προφυλακτήρα και μικρό σπόιλερ στην οροφή. Tέλος, η πινακίδα κυκλοφορίας έχει αλλάξει θέση και έχει μετακινηθεί στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Aκόμα, παρελθόν φαίνεται πως είναι η απόστροφος στο όνομα του, καθώς το μοντέλο θα συστήνεται πλέον ως Ceed (αντί για cee`d), ενώ τέλος η μάρκα έκανε γνωστό ότι η σχεδιαστική του γλώσσα ήταν προϊόν του ευρωπαϊκού κέντρου Σχεδίασης της Κia στην Φρανκφούρτη.

Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Mercedes
test center