Την αποκάλυψη της ανανεωμένης Porsche 911 GT3 RS έκανε η εταιρεία.

Tο μοντέλο έρχεται εφοδιασμένο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 520 ίππους.

Στο εσωτερικό οι οδηγοί μπορούν να βρουν ανθρακονημάτινα σπορ καθίσματα.

H Porsche 911 GT3 RS είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία και αναμένεται να βγει στην Γερμανική αγορά τον Απρίλιο, με την τιμολόγησή του να ξεκινά από τις 195.137 ευρώ.

Ανανεωμένη Porsche 911 GT3 RS και επίσημα

2.728 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Την αποκάλυψη της ανανεωμένης Porsche 911 GT3 RS έκανε η εταιρεία λίγο πριν το αυτοκίνητο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ξεκινώντας από την πηγή ισχύος το μοντέλο έρχεται εφοδιασμένο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 520 ίππους (20 περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο) και συνδέεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο PDK. Μέσω αυτής της συνεργασίας η 911 GT3 RS είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, όλα αυτά πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 312 χλμ./ώρα.
 
Ο κινητήρας δεν είναι ο μόνος που έχει ενημερωθεί, καθώς αναθεωρημένη είναι και η μπροστινή όψη, η οποία φέρει ένα μεγαλύτερο σπόιλερ, ενώ οι σχεδιαστές έχουν εγκαταστήσει επιπλέον πλαϊνές ποδιές, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, αλλά και ενσωματωμένους αεραγωγούς στο καπό και τα φτερά που βοηθούν στην ψύξη των φρένων.
Από κει και πέρα, το γερμανικό αυτοκίνητο πατά σε τροχούς 20 και 21 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί επιπλέον και ένα τρίτο φως φρένων.
 
Στο εσωτερικό οι οδηγοί μπορούν να βρουν ανθρακονημάτινα σπορ καθίσματα, ενώ το τιμόνι είναι καλυμμένο από δέρμα Alcantara, φέροντας στην κορυφή του ένα «δαχτυλίδι», ίδιου χρώματος με αυτό του αμαξώματος. Για να κρατήσουν το βάρος σε χαμηλά πλαίσια οι σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει ελαφριά πάνελ στις πόρτες, ενώ τα πίσω παράθυρα είναι και αυτά με τη σειρά από ελαφρύ γυαλί.
 
Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, έτσι και αυτό μπορεί να εξοπλιστεί με το πακέτο Clubsport χωρίς πρόσθετο κόστος και να λάβει μεταξύ άλλων ένα roll bar, ένα πυροσβεστήρα και ένα διακόπτη αποσύνδεσης μπαταρίας, ενώ διαθέσιμο είναι και το πακέτο Weissach που κάνει την ανανεωμένη 911 πιο ελαφριά.
 
H Porsche 911 GT3 RS είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία και αναμένεται να βγει στην Γερμανική αγορά τον Απρίλιο, με την τιμολόγησή του να ξεκινά από τις 195.137 ευρώ.

peugeot
skoda