To Nissan Qashqai πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των C-SUV.

Η Nissan διαγράφει μια καλή πορεία στην παγκόσμια αγορά με πρωτοστάτες τα SUV και τα crossover μοντέλα της.

SUV τα πρωτοπαλίκαρα της Nissan

3.206 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Την παγκόσμια κούρσα των πωλήσεων για τη Nissan «οδηγούν» τα crossover και SUV μοντέλα της. Δείτε όλα τα στοιχεία που ήρθαν στο φως.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις των crossover και των SUV της Nissan σημείωσαν αύξηση άνω του 12% για το 2017 με περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Στην κούρσα των πωλήσεων πρωτοστατεί το Kicks, το ολοκαίνουργιο μικρό crossover της Nissan, τα Rogue, X-Trail και Qashqai, το ανανεωμένο μεγάλο SUV Armada, καθώς και το πολυτελές compact crossover Infiniti QX30. Επιπλέον, αύξηση παρατηρήθηκε και στα πολυτελή crossover και SUV της Infiniti κατά σχεδόν 9% για το 2017. Συνολικά, η Nissan αύξησε τον όγκο πωλήσεων των crossover και SUV μοντέλων της σε όλη την Υφήλιο, κατά σχεδόν 230.000 οχήματα το περασμένο έτος.
 
 
Παράλληλα, τα  Nissan Rogue, X-Trail και Qashqai σημείωσαν πάνω από 1,38 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως για το 2017, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους κατά 10%. Το ανανεωμένο Nissan Armada στις ΗΠΑ και η ισχυρή ζήτηση για το Nissan Patrol στη Μέση Ανατολή, αύξησαν τις πωλήσεις των εν λόγω οχημάτων κατά  79% σε παγκόσμιο επίπεδο, φτάνοντας  σχεδόν τα 80.000 οχήματα και αποδεικνύοντας ότι τα μεγάλα SUV με σασί τετράγωνης διατομής έχουν ένθερμο αγοραστικό κοινό.
 
Τον επόμενο μήνα, η Infiniti θα λανσάρει το νέο μεσαίο crossover QX50, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε μια νέα πλατφόρμα με εκπληκτική εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση και με τον VC-Turbo, τον πρώτο κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και με προηγμένες λειτουργίες ημιαυτόνομης οδήγησης.
 
Τέλος, στην Ελλάδα η Nissan κατέκτησε την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 2017, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, με μερίδιο αγοράς 8,2% και πρωταγωνιστή το Qashqai, το οποίο απέσπασε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία C-SUV,  με 2.578 ταξινομήσεις.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw