Tην εμφάνισή τους έκαναν εικόνες του εσωτερικού.

Το ολοκαίνουργιο Touareg, όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα μεγάλο συνεχόμενο αεραγωγό.

Το εσωτερικό του Volkswagen Touareg

4.582 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2018)

Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας εικόνες από την εξωτερική πλευρά του επερχόμενου Volkswagen Touareg, ωστόσο πλέον έκαναν την εμφάνισή τους και εικόνες του εσωτερικού.

Συγκεκριμένα η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες, οι οποίες αν και δεν αποκαλύπτουν πλήρως το εσωτερικό δίνουν τη δυνατότητα να βγουν κάποια συμπεράσματα για την καμπίνα του SUV.
 
Το ολοκαίνουργιο Touareg, όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα μεγάλο συνεχόμενο αεραγωγό, ο οποίος «τρέχει» κατά μήκος του μισού ταμπλό, ενώ διπλά του ακριβώς υπάρχουν δύο μεγάλες οθόνες, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για μια 12 ιντσών που έχει τον ρόλο του πίνακα οργάνων και μία δεύτερη 15 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο οθόνες έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, όπου δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για μία ενιαία εικόνα, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται από τη VW.
Από κει και πέρα, προηγούμενες διαρροές έκαναν λόγω πως το νέο SUV θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο το γερμανικό αυτοκίνητο δεν θα αυξήσει το βάρος του, το οποίο λέγεται πως θα είναι κατά 65 κιλά πιο ελαφρύ.
 
Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Touareg θα είναι διαθέσιμο με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, μεταξύ των οποίων θα είναι ο V6 3.0 λίτρων αλλά και ο biturbo V8 4.0 λίτρων, ενώ υπαρκτές θα είναι και εκδόσεις που θα διαθέτουν την ήπια υβριδική τεχνολογία.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Volkswagen Touareg είναι προγραμματισμένα για τις 23 Μαρτίου στο Πεκίνο.

ELASTIKA 2024
moto