Ο CEO της Porsche προανήγγειλε πως η plug-in υβριδική 911 θα είναι η ισχυρότερη 911 όλων των εποχών.

Υβριδική Porsche 911 με 700 PS

2.871 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2018)

Λάδι στη φωτιά έριξε ο CEO της Porsche στη Γενεύη αφήνοντας υπονοούμενα πως η plug-in υβριδική 911 θα είναι η ισχυρότερη της γκάμας με πάνω από 700 άλογα.

Οι φήμες που θέλουν την Porsche να εργάζεται πάνω στην εξέλιξη της plug-in υβριδικής εκδοχής της 911 υπάρχουν εδώ και καιρό και έχουν επιβεβαιωθεί με την εμφάνιση κατασκοπευτικών φωτογραφιών, ωστόσο ο CEO της γερμανικής φίρμας, κ. Oliver Blume, αφήσε να εννοηθεί, με δηλώσεις του σε βρετανικά μέσα, πως αυτή θα είναι και η ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου με ισχύ πάνω από 700 ίππους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε o κ. Blume η plug-in 911 θα πρέπει να είναι ένα πολύ ισχυρό όχημα επιδόσεων αφήνοντας αιχμές γύρω από το ότι θα είναι η πιο ισχυρή 911 όλων των εποχών έχοντας στο «οπλοστάσιο» της ένα ειδικό κουμπί για έξτρα δύναμη. 
 

Όσον αφορά στο υβριδικό σύνολο του επερχόμενου μοντέλου, θα αποτελείται από τον boxer εξακύλινδρο biturbo κινητήρα, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Μάλιστα, μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί το ίδιο σύνολο που συναντούμε και στην Porsche Panamera 4 E-Hybrid.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νέα Porsche 911 πιθανολογείται να λανσαριστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2019, με την plug-in υβριδική έκδοση να έρχεται στο φως μερικά χρόνια αργότερα περί το 2023.

NEO TRAFIC
moto