Το Opel Corsa GSi θα βασιστεί πάνω στο τωρινής γενιάς μοντέλο με τις απαραίτητες φυσικά αναβαθμίσεις.

Στα μηχανικά μέρη, η Opel ισχυρίζεται ότι το Corsa GSi θα επωφεληθεί από το σασί του OPC.

Iδού το Opel Corsa GSi

6.220 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Η Opel μόλις παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Corsa GSi αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τα πρώτα στοιχεία γύρω από το μοντέλο. Διαβάστε τι έχει γίνει γνωστό.

Στην αποκάλυψη των πρώτων φωτογραφιών του Corsa GSi προχώρησε η Opel. Αυτό είναι το δεύτερο μοντέλο της μάρκας που θα λάβει αυτήν την πιο σπορτίφ έκδοση μετά το Insignia, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το Opel Corsa GSi θα βασιστεί πάνω στο τωρινής γενιάς μοντέλο με τις απαραίτητες φυσικά αναβαθμίσεις. Αυτές περιλαμβάνουν πιο δυναμικό πρόβολο με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, ανανεωμένη γρίλια και πιο μυώδες καπό που έχει και αυτός τον δικό του αεραγωγό. Στην συνέχεια, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν ανθρακονημάτινοι καθρέπτες, πλαϊνές ποδιές ενώ στο πίσω μέρος, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην μεγάλη αεροτομή που βρίσκεται στην οροφή και στην χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης. Τέλος, θα υπάρχει επιλογή για 18άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Εικόνες από τον εσωτερικό του διάκοσμο δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί, ωστόσο η Opel υπόσχεται ότι θα υπάρχουν προαιρετικά καθίσματα Recaro, σπορ τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και πεντάλ από αλουμίνιο.

Στα μηχανικά μέρη, η Opel ισχυρίζεται ότι το Corsa GSi θα επωφεληθεί από το σασί του OPC ενώ θα εξοπλιστεί με καλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες που θα προσφέρουν στο μοντέλο μεγαλύτερη ακρίβεια στο φρενάρισμα και καλύτερο κράτημα. Πληροφορίες για το μοτέρ που θα λάβει δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι θα εξοπλιστεί με ένα 1.400άρι turbo μοτέρ με 150 άλογα.
 

Toyota
moto