Tα μπροστινά όσο και τα πίσω φώτα είναι δάνειο από τη νέα A-Class.

Η επόμενης γενιάς GLA αναφέρεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μέσα στο επόμενο έτος.

Η νέα Μercedes GLA;

6.949 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Ιδού η πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενης γενιάς GLA. Πώς σας φαίνεται; Θα στηριχτεί τόσο στην σχεδίαση της A-Class;

H νέα A-Class μπορεί να μην έχει πολύ καιρό που παρουσιάστηκε, ωστόσο διάφοροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν σπεύσει να δημιουργήσουν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη GLA, σημαντικά εμπνευσμένη από το μικρομεσαίο premium μοντέλο.

Από την δική του πλευρά, ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Kleber Silva στην πρόταση του προσφέρει στην επόμενη GLA σπορτίφ ανάρτηση, πολλά προστατευτικά πλαστικά, ανανεωμένα σκαλοπάτια, νέους προφυλακτήρες και διαφοροποιημένες ράγες στην οροφή. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω φώτα είναι δάνειο από τη νέα A-Class, ωστόσο πηγές από το στρατόπεδο του γερμανικού κολοσσού αναφέρουν ότι η νέα GLA θα έχει πιο επιθετική σχεδίαση με πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα.
 
Το σημείο στο οποίο δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις είναι ο εσωτερικός διάκοσμος καθώς λέγεται ότι η σχεδίαση του θα κινηθεί σε γνώριμα λημέρια, με το σύστημα infotainment ΜΒUX πάντως να δίνει το παρών.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, η GLA αναμένεται να λάβει δάνειο την γκάμα κινητήρων της νέας Α-Class. Θα προσφέρεται πολύ πιθανόν αρχικά σε τρεις εκδόσεις GLA 180, GLA 200 και GLA 250 ενώ ο 1.300άρης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Renault αναμένεται να κάνει και σε αυτό το μοντέλο την εμφάνιση του.

Η επόμενης γενιάς GLA αναφέρεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μέσα στο επόμενο έτος.

OPEL NEA MONTELA
test center