Ο ψηφιακός σχεδιαστής Νikita Aksyonov θέλησε να ακολουθήσει την μόδα των coupe SUV.

To Touareg πιο coupe!

4.195 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2018)

Αυτή είναι η πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή σχετικά με μια πιο coupe έκδοση του νέου SUV της VW. Πώς σας φαίνεται;

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την παρουσίαση του νέου Touareg και ήδη ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις σχετικά με το νέο SUV της VW.

Από την πλευρά του, ο ψηφιακός σχεδιαστής Νikita Aksyonov θέλησε να ακολουθήσει την μόδα των coupe SUV και προσπάθησε να τροποποιήσει το Touareg με τέτοιο τρόπο ώστε να το κάνει ακόμα πιο σπορτίφ και δυναμικό στα πρότυπα της Lamborghini Urus και του Audi Q8 με τα οποία μοιράζεται και το ίδιο πάτωμα. Εκτός λοιπόν από το πίσω μέρος, ο Aksyonov εξοπλίζει το μοντέλο με νέες ζάντες, εμπνευσμένες από το coupe sedan VW Arteon αλλά αντίθετα δεν φαίνεται πως προχωρά σε άλλες σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του μοντέλου που στη νέα του γενιά έχει γίνει πιο κομψή και πολυτελής.
Φυσικά, τα μηχανικά σύνολα για ένα πιο coupe Touareg δεν θα διέφεραν καθόλου από το κανονικό. Η μάρκα ανακοινώνει ότι νέο SUV ότι θα προσφέρεται αρχικά μόνο τον 3,0 λίτρων V6 κινητήρα πετρελαίου σε δύο εκδόσεις (231 και 286 ίππων). Το φθινόπωρο υπολογίζεται πως θα προστεθεί ένας βενζινοκινητήρας V6 απόδοσης 340 ίππων και ένας ακόμη πετρελαιοκινητήρας V8 4,0 λίτρων με ιπποδύναμη 421 PS. Tέλος, ο γερμανικός κολοσσός εργάζεται και πάνω σε μια plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου με απόδοση 367 άλογα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει διαθέσιμη.

Θα μπορούσε να προχωρήσει το σχέδιο του Aksyonov; Mέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφόρηση από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας, ωστόσο αυτό που πρέπει να αναμένουμε είναι ίσως μια R έκδοση του μοντέλου με πιο ισχυρό μοτέρ και αναβαθμίσεις στην εμφάνιση του.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto