Στην βενζίνη, το πρώτο βήμα είναι ένας 1.600άρης GDI απόδοσης 132 ίππων με 6άρι μηχανικό.

Η Ηyundai ανακοινώνει ότι σύντομα θα ακολουθήσει και η ευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Tucson.

Σημαντικός είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του μοντέλου.

Ο εσωτερικός διάκοσμος κινείται στα ίδια πλαίσια με το προ-ανανέωσης μοντέλο.

Ανανεωμένο Hyundai Tucson

9.296 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

Την ανανεωμένη έκδοση του Τucson αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Hyundai, προσφέροντας στο SUV φρέσκια εμφάνιση και πιο πλούσιο εξοπλισμό. Δείτε το τώρα.

Σε σχέση με προηγουμένως, το μοντέλο λαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα LED, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και προστατευτικά ενώ η γνωστή γρίλια της μάρκας έχει για μια ακόμη φορά επιβλητική παρουσία. Στο πίσω μέρος, παρατηρούμε και εδώ καινούριο προφυλακτήρα ενώ το μάτι πέφτει αμέσως στις νέες απολήξεις εξάτμισης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος κινείται στα ίδια πλαίσια με το προ-ανανέωσης μοντέλο. Ψηλά στην κονσόλα υπάρχει μια οθόνη infotainment 7 ιντσών που μπορεί να υποστηρίξει εφαρμογές Android Auto, Apple Car Play και Bluetooth ενώ προαιρετικά με μεγαλύτερη οθόνη 8 ιντσών προσφέρεται δωρεάν 7ετής εγγραφή στις υπηρεσίες LIVE και χάρτες 3D.
 
Σημαντικός είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του μοντέλου ο οποίος και αποτελείται από μια σειρά συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Συγκεκριμένα προσφέρονται: κάμερα 360 μοιρών, αυτόματο σύστημα φρένων, σύστημα διατήρησης λωρίδας κ.α
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από πέντε κινητήρες, τρεις στο diesel και δύο στην βενζίνη. Στο πετρέλαιο, πρώτη επιλογή είναι ο νέος 1.600άρης σε δύο εκδόσεις 115 και 135 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης ( η έκδοση των 135 PS προσφέρεται και με 7άρι αυτόματο). To ισχυρότερο μοτέρ πετρελαίου είναι ένα 2λιτρο μοτέρ με 186 άλογα σε συνεργασία με το παραπάνω μηχανικό κιβώτιο ή με το καινούριο αυτόματο των 8 σχέσεων.

Στην βενζίνη, το πρώτο βήμα είναι ένας 1.600άρης GDI απόδοσης 132 ίππων με 6άρι μηχανικό. Η δεύτερη και ισχυρότερη επιλογή στην βενζίνη είναι το 1,6 Τ-GDI μοτέρ των 177 ίππων σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με το σύστημα τετρακίνησης να διατίθεται προαιρετικά.

Η Ηyundai ανακοινώνει ότι σύντομα θα ακολουθήσει και η ευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Tucson. Οι πωλήσεις για την Ευρώπη θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

NEO TRAFIC
moto