Δείτε τις κατασκοπευτικές εικόνες του Hyundai i30 N fastback με βαρύ καμουφλάζ στην πίστα του Nurburgring.

Στο Ring για δοκιμές το i30 N fastback

5.597 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Η Hyundai ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντεμπούτο του νέου i30 N Fastback, με το μοντέλο να βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring, όπου και το συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός των κατασκόπων.

Από τον Ιούλιο του 2017 είχαν ξεκινήσει τα σενάρια για το λανσάρισμα του i30 N fastback μετά και τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας συνοδευόμενες από αρκετές πληροφορίες.

Σήμερα, λοιπόν, επιβεβαιώνονται αυτά τα σενάρια που θέλουν την κορυφαία έκδοση του i30 N fastback να βρίσκεται προ των πυλών, όντας μάλιστα σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring. Ο φωτογραφικός φακός των κατασκόπων συνέλαβε το «καυτό» fastback της κορεάτικης φίρμας να κάνει γύρους στην «πράσινη κόλαση» με βαρύ καμουφλάζ που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για την ανάλυση αισθητικών λεπτομερειών.
 

Ωστόσο, τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι το χαρακτηριστικό N που βρίσκεται στη γρίλια του επιθετικής σχεδίσης προφυλακτήρα στον πρόβολο, οι μεγάλων διαστάσεων ζάντες που έρχονται ως δάνειο από το «αδελφό» i30 N χάτσμπακ και φιλοξενούν στο εσωτερικό τους τα ογκώδη δισκόφρενα, όπως επίσης και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην «καρδιά» του κορυφαίου i30 fastback οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εφοδιαστεί με τον ίδιο 2-λιτρο turbo βενζινοκινητήρα που εδράζει και κάτω από το καπό του χάτσαμπακ -στο i30 N αποδίδει έως 275 άλογα-, ωστόσο η ιπποδύναμη του θα αυξηθεί κατά 25 με 30 ίππους αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας ελαφρά τα 300 άλογα.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως διαφωτιστικός ήταν σε δηλώσεις του ο πάλαι ποτέ επικεφαλής του M Division της BMW που εργάζεται πλέον για την Hyundai, κος Albert Biermann, ο οποίος αποκάλυψε πως έχουν εξελίξει σε τέτοιο στάδιο τον κινητήρα ώστε σε πρωτότυπο μοντέλο η ισχύς έφτανε του 380 ίππους. Μήπως να περιμένουμε σύντομα από τη Hyundai κάποιον ανταγωνιστή του Audi RS3 και της Mercedes-AMG A 45 όσον αφορά στην ισχύ; Τι λέτε;

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center