H Α-Class σεντάν για την ευρωπαϊκή αγορά θα κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο μισό του 2018.

Η Mercedes-AMG A 45 sedan;

5.804 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2018)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi δημιούργησε την δική του εκδοχή για την έκδοση AMG της A-Class σεντάν, προσφέροντας στο μοντέλο πιο σπορτίφ εμφάνιση. Σας αρέσει;

Λίγες μέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της Α-Class L σεντάν για την αγορά της Κίνας, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν την δική τους εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση ΑΜG για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το αφεντικό του τμήματος επιδόσεων, κ. Tobias Moers αποκάλυψε ότι θα λανσαριστούν εκδόσεις Α 35 και Α 45 τόσο για την A-Class hatchback όσο και για την έκδοση σεντάν. Σε αυτή εδώ την φωτογραφία, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος παρουσιάζει την έκδοση A 45 του premium σεντάν ενώ παίρνει την πρωτοβουλία και αναφέρει πως είναι πιθανό να εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με ιπποδύναμη που θα ξεπερνά τους 400 ίππους και σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας 4ΜATIC.
 
Πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η Α-Class σεντάν για την ευρωπαϊκή αγορά θα κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο μισό του 2018, με την έκδοση ΑΜG A 35 να ακολουθεί λίγο αργότερα και την Α 45 το 2019.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η Mercedes ετοιμάζει ακόμα και μια έκδοση AMG 45 και για την CLA που έχει ήδη βρεθεί κατά καιρούς στον φακό των κατασκόπων, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw