Η Mercedes GLE πιο «γυμνή» από ποτέ.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η νέα Mercedes GLE ίσως κάνει την επίσημη εμφάνισή της τους ερχόμενους μήνες.

Η Mercedes GLE πιο «γυμνή» από ποτέ (+vid)

25.682 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Η Mercedes προχωρά σε αναζωογόνηση του μεγαλύτερου μέρους των SUV και όπως είναι γνωστό στη γκάμα των νέων μοντέλων που ετοιμάζει βρίσκεται και η GLE, η οποία για πρώτη φορά εμφανίστηκε μέσω των κατασκοπευτικών φωτογράφων έχοντας λίγο καμουφλάζ.

Κρίνοντας από τη μικρή ποσότητα καμουφλάζ που έχει το μοντέλο, θα μπορούσαμε να πούμε πως η νέα Mercedes GLE ίσως κάνει την επίσημη εμφάνισή της τους ερχόμενους μήνες, κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο πιθανό και η προσαρμογή των νέων φωτιστικών σωμάτων στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος, παρουσιάζοντας έτσι μια πιο πλήρη εικόνα.
 
Από κει και πέρα το κόκκινο SUV το οποίο βλέπουμε στην γρίλια του να έχει δύο φαρδιές οριζόντιες γραμμές, έχει πολλές πιθανότητες να πρόκειται για την έκδοση AMG Line, όντας εξοπλισμένη με μεγάλες ζάντες αλουμίνιου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος καθώς στα πρωτότυπα πολλές φορές συνδυάζονται χαρακτηριστικά από διαφορετικές εκδόσεις.
 
Ανεξάρτητα από την έκδοση η τέταρτη γενιά GLE (W167) παρουσιάζεται πιο σπορ από το μοντέλο που πρόκειται να αντικαταστήσει. Ενώ μπορεί να φαίνεται λίγο μικρότερη σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, κάτι το οποίο πιθανώς δεν ισχύει και είναι απόρροια του αναμορφωμένου και πιο στρογγυλεμένου αμαξώματος που δίνει μια νέα εμφάνιση.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως η κορυφή ανήκει στην AMG GLE 63 η οποία θα έχει τον τετράλιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και όχι τον επίσης V8 των 5,5 λίτρων. Η ισχύς θα φτάνει τους 600 ίππους, με πιθανότητα να τους ξεπερνά κιόλας. Τέλος στο εσωτερικό υπάρχει ήδη διαρροή εικόνων η οποία δείχνει τις μεγάλες οθόνες που θα υπάρχουν στο ταμπλό, α λα E-Class.
 
Δείτε το βίντεο
 

peugeot
NISSAN