Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η μάρκα δεν έχει γίνει γνωστή .

Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η μάρκα δεν έχει γίνει γνωστή.

H αναβίωση της V12 Vantage V600!

23.250 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2018)

Δύο δεκαετίες μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Aston Μartin πήρε την απόφαση να αναβιώσει την «θρυλική» V12 Vantage V600. Δείτε την.

Όταν η Aston Martin λάνσαρε το 1998 την V8 Vantage V600, το μοντέλο ήταν ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα της εποχής. Δύο δεκαετίες αργότερα η επωνυμία V600 αναβιώνει, βασιζόμενη στην V12 Vantage της προηγούμενης γενιάς και παίρνοντας ισχύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6,0 λίτρων που αποδίδει 600 άλογα σε συνδυασμό με ένα 7άρι μηχανικό κιβώτιο.

Πίσω από την κατασκευή του μοντέλου βρίσκεται το τμήμα Q της Aston Martin, το οποίο και θα φτιάξει μόνο 7 coupe και άλλα 7 roadster. Όλα θα λάβουν ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό πακέτο ενώ τιμής ένεκεν τα αυτοκίνητα θα λάβουν ίδιας σχεδίασης καπό και μερικώς ανασχεδιασμένη σκουρόχρωμη γρίλια. Στο πίσω μέρος, θα βρίσκεται ένας καινούριος ανθρακονημάτινος διαχύτης που περιλαμβάνει τέσσερις απολήξεις εξάτμισης ενώ την παράσταση κλέβουν οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου που σύμφωνα με την μάρκα εξοπλίζουν αποκλειστικά την V12 Vantage V600.
 
Oι ίνες άνθρακα συνεχίζουν την παρουσία τους και στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, με την Aston Μartin να χρησιμοποιεί και σκούρα απόχρωση αλουμινίου για να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην καμπίνα. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στα ελαφριά σπορτίφ καθίσματα ενώ προσφέρεται μοναδικός επιλογέας ταχυτήτων και χειροποίητο δέρμα στον «τεμπέλη».

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν από τον Ιούλιο. Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η μάρκα δεν έχει γίνει γνωστή αλλά το κόστος αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό, δεδομένου και συλλεκτικής αξίας των αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν.
 

Hyundai
vw