Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2.0 λίτρων.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η έκδοση A 35 αναμένεται να κάνει τα 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Είναι αυτή η Μercedes-AMG A 35;

7.466 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

Στον κατασκοπευτικό φακό φαίνεται πως «συνελήφθη» η έκδοση A 35 που αναμένεται να αποτελέσει το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο της ΑΜG. Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για την τιμή της;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες για την νέα Mercedes-AMG A 35 που αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους και να γίνει το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο της AMG.

H εμφάνιση της A 35 έκδοσης σε σχέση με την πιο ισχυρή Α 45 δεν αναμένεται να έχει σχεδόν καμία διαφορά, με την εξαίρεση ότι η πρώτη θα έχει μια διπλή απόληξη στο σύστημα εξάτμισης εν αντιθέσει με την δεύτερη που έχει δύο διπλές απολήξεις. Πέρα αυτού, η AMG σκέφτεται να προσφέρει και στην A 35 το σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης, ωστόσο μάλλον δεν θα επιλέξει να προσφέρει όλα τα αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη της A 45, ώστε η τελευταία να παραμείνει αρκετά πιο γρήγορη.
 
Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2.0 λίτρων, ο οποίος θα πάρει θέσει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας που θα φέρουν το λογότυπο «35», όπως το crossover GLA 35 και το sedan CLA 35, με την ιπποδύναμη του να φτάνει τα 300 άλογα με σκοπό να ανταγωνιστεί το Golf R των 310 ίππων. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η έκδοση A 35 αναμένεται να κάνει τα 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με την τιμή της Α 35 δεν υπάρχουν, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος θα ξεκινά από τις 40.000 ευρώ για την αγορά της Αγγλίας.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda