Η παραγωγή της νέας Aston Martin Vantage είναι και επισήμως γεγονός.

Ξεκίνησε η παραγωγή της Vantage

4.214 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Η παραγωγή της νέας Aston Martin Vantage είναι και επισήμως γεγονός με τις πρώτες μονάδες να εξέρχονται από τη γραμμή παραγωγής της φίρμας.

Στις 21 Νοεμβρίου 2017 η Aston Martin πραγματοποίησε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Vantage, πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Auto Show του Λος Aντζελες λίγες εβδομάδες αργότερα. Πλέον η παραγωγή του coupe υψηλής απόδοσης ξεκίνησε με τις πρώτες μονάδες να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής.
 
Μάλιστα ενώ τις περισσότερες φορές η έναρξη παραγωγής της νέας γενιάς του μοντέλου σηματοδοτεί την παύση της προηγούμενης, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει το ίδιο καθώς η βρετανική μάρκα πρέπει να κατασκευάσει ακόμα επτά κουπέ και ισάριθμα roadster, από το μοντέλο προηγούμενης γενιάς.
Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγής της νέας Vantage πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Gaydon, όπως συμβαίνει και με τις DB11 και Rapide S, ενώ την ίδια ακριβώς διαδρομή θα ακολουθήσει και η επερχόμενη DBS Superleggera.
 
Να τονίσουμε πως αυτοί που περιμένουν υπομονετικά να αγοράσουν μια Vantage με ένα χειροκίνητο κιβώτιο, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα περισσότερο καθώς για περίπου ένα χρόνο ακόμα η φίρμα θα προσφέρει το νέος της προϊόν αποκλειστικά με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 
Τέλος η Aston Martin ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του νέου κουπέ αργότερα αυτό το μήνα.  

NEO TRAFIC
moto