Τέλος στα σενάρια για Fiesta RS

3.382 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Οι φήμες που ήθελαν την πιο ισχυρή RS έκδοση του νέου Ford Fiesta να πλησιάζει δεν άντεξαν πολλές μέρες, καθώς ήρθε και επίσημα ο αντίλογος.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν το νέο Fiesta να μπαίνει στους κύκλους της οικογένειας RS της Ford, όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο autotriti.gr, ωστόσο σήμερα νέες δηλώσεις δια στόματος του επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Ford Ευρώπης έρχονται να... σβήσουν τη φωτιά.
 

Πιο συγκεκριμένα, ο Amko Leenarts, διαφώνησε με τις δηλώσεις του αφεντικού της Ford Performance Ευρώπης, κ. Leo Roeks, που είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το νέο μοντέλο θα αποκτήσει γύρω στα μέσα του επόμενου έτους μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας, φωτογραφίζοντας στην ουσία το Fiesta RS. «Δεν βρίσκουμε λόγο να λανσαριστεί μια ισχυρότερη έκδοση από το ST. Οι επιδόσεις του νέου Fiesta ST είναι ήδη σε τόσο ψηλά επίπεδα, που μια πιο ισχυρή έκδοση δεν είναι αναγκαία» φέρεται να είπε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ford Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta ST

Σε κάθε περίπτωση οι σκέψεις για το επερχόμενο Fiesta RS μπορεί να σταματούν προς το παρόν, εντούτοις δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον, μιας και όπως λέει και ο σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Εσείς θα θέλατε να δείτε στους ελληνικούς δρόμους κάποια στιγμή το Fiesta RS ή θεωρείτε πως είναι υπερβολή και καλύπτεστε από το ST με τον νέο τρικύλινδρο turbo κινητήρα ισχύος 200 ίππων;

NEO TRAFIC
moto