O σχεδιαστής Fabio Puddu διαφοροποίησε πλήρως τον πρόβολο του μοντέλου.

H Lambo Aventador SV α λα Τerzo Millennio

2.435 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Την πρόταση του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη Aventador SV αν λάβει στοιχεία από το Terzo Millennio concept παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Πολλά είναι τα σχέδια που έρχονται κατά καιρούς στην δημοσιότητα για μοντέλα φουτουριστικά που ίσως δούμε μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Πόσο εξωπραγματικά όμως θα είναι στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να ξέρουμε, εκτός εάν μελετήσουμε κάποιο τωρινό μοντέλο παραγωγής σαν αυτή εδώ την Lamborghini Aventador SV με στοιχεία από το Τerzio Millennio concept.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, πιο γνωστό ως ΜΙΤ, με τους υπεύθυνους του έργου να έχουν σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για τη τρίτη χιλιετία, διαθέτοντας ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή και εξαιρετικά αεροδυναμικό εξωτερικό.

 
Aπό την πλευρά του ο σχεδιαστής Fabio Puddu, όπως μπορείτε να δείτε, διαφοροποίησε πλήρως τον πρόβολο του μοντέλου, αντικαθιστώντας τα φωτιστικά σώματα και φρεσκάροντας τον μπροστινό διαχύτη, ώστε να γίνει το μοντέλο ακόμα πιο επιθετικό σε όψη δανειζόμενος στοιχεία από το πρωτότυπο και παίρνοντας ως βάση την Lamborghini Aventador SV. Τέλος, το μάτι δεν μπορεί να μην πέσει στη νέα αεροτομή που φαίνεται πως γίνεται ακόμα πιο μεγάλη σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής.

Πώς σας φαίνεται; Θα μοιάζει άραγε έτσι κάποιο νέο μοντέλο της Lamborghini;
 

Toyota
test center