Το επερχόμενο μοντέλο λέγεται πως θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το καινούριο Focus.

Η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα επενδύσει στον ηλεκτρισμό περίπου 7 δις ευρώ.

Η καμπίνα αναμένεται και αυτή να αναβαθμιστεί αρκετά.

Σε δοκιμές το νέο Kuga

4.667 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Κατάσκοποι «συνέλαβαν» την νέα γενιά του SUV της Ford να δοκιμάζεται στην Bόρεια Αμερική. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Νέες φωτογραφίες του νέου Ford Kuga ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνοντας το μοντέλο να δοκιμάζεται στην Βόρεια Αμερική στην υβριδική plug-in έκδοση του που θα κάνει ντεμπούτο μαζί με το νέο μοντέλο.

Με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία να είναι μεγάλος και να αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, η Ford δεν έχει άλλη επιλογή από το να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Kuga. Το επερχόμενο μοντέλο λέγεται πως θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το καινούριο Focus, η οποία έχει γίνει γνωστό πως μπορεί να εξοπλιστεί τόσο με μοτέρ εσωτερικής καύσης όσο και με plug-in και αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, έστω και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται κάποια μικρή αύξηση στις διαστάσεις του.
 
Η καμπίνα αναμένεται και αυτή να αναβαθμιστεί αρκετά, κρατώντας κάποια στοιχεία από την προηγούμενη γενιά, το μάτι πάντως αναμένεται να πέφτει για μια ακόμη φορά στην οθόνη αφής που θα υπάρχει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική σχεδίαση, λίγα είναι αυτά που μπορούμε να παρατηρήσουμε λόγω του καμουφλάζ που καλύπτει το μοντέλο από άκρη σε άκρη. Έντονες πάντως αναμένεται να είναι οι επιρροές που θα έχει από το νέο Focus, ειδικά στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα επενδύσει στον ηλεκτρισμό περίπου 7 δις ευρώ με σκοπό να λανσάρει 40 ηλεκτροκίνητα μοντέλα ή εκδόσεις σε μια σειρά από αγορές μέχρι το 2022.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center