Το ενημερωμένο Nissan GT-R Nismo GT3 αποκάλυψε η ιαπωνική φίρμα.

Tο μοντέλο ξεκινά στην Ιαπωνία από 60,000,000 γιέν (περίπου 470.000 ευρώ).

Ανανεωμένο Nissan GT-R Nismo GT3

4.028 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Το ενημερωμένο Nissan GT-R Nismo GT3 αποκάλυψε η ιαπωνική φίρμα στο οποίο έχει προσφέρει μία σειρά από βελτιώσεις. Δείτε περισσότερα.

Την ανανεωμένη έκδοση του αγωνιστικού GT-R Nismo GT3, αποκάλυψε η Nissan το οποίο διατίθεται προς παραγγελία για τους πελάτες της φίρμας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα ένα από τα στοιχεία που έχουν βελτιστοποιηθεί είναι η κατανομή βάρους με το GT-R να έχει χαμηλότερα το κέντρο βάρους. Αυτό μπόρεσε να επιτευχθεί χάρη στη νέα θέση που πήρε ο twin-turbo 3,8 λίτρων V6 κινητήρας (550 ίππους), που πλέον βρίσκεται χαμηλότερα και 150 χιλιοστά πιο πίσω από ό, τι πριν.
 
Από κει και πέρα η εταιρεία γνωστοποιεί πως έχει βελτιώσει το σύστημα ανάρτησης αυξάνοντας την ακαμψία, ενώ αναβαθμισμένα είναι και το σύστημα πέδησης, με τα φρένα να υπόσχονται «αυξημένη αντοχή και αξιοπιστία».
Αν και το GT-R Nismo GT3 σχεδιάστηκε για να συμμετέχει σε αγώνες, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με ένα προαιρετικό σύστημα κλιματισμού. Η Nissan δηλώνει ότι η μονάδα κλιματισμού σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το αυτοκίνητο και θα κάνει πιο άνετους για τους οδηγούς τους δύσκολους αγώνες.
 
Αν και οι αλλαγές που έχουν συμβεί μπορούν να χαρακτηριστούν ήπιες η Nissan λέει ότι το αυτοκίνητο έχει «ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα» ενώ εξακολουθεί να είναι «εύκολο για να το χειριστούν οι οδηγοί». Τέλος σε ότι αφορά το κόστος το μοντέλο ξεκινά στην Ιαπωνία από 60,000,000 γιέν (περίπου 470.000 ευρώ) και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

SPRING SEAT
NISSAN