Με το Mitsubishi Eclipse Cross, η ιαπωνική φίρμα επιχειρεί να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της στην κατηγορία των crossover/SUV.

Δομικά το Eclipse Cross βασίζεται στο πάτωμα του μεγαλύτερου Outlander με ίδιο μεταξόνιο, αλλά μειωμένο μήκος.

Εμφανισιακά το μοντέλο διατηρεί την φουτουριστική  -έως και αμφιλεγόμενη- σχεδίασή του με το έντονα κεκλιμένο, διπλό πίσω παρμπρίζ.

Δοκιμή: Mitsubishi Eclipse Cross 4X4 Auto

48.972 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Η Mitsubishi έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο των τετρακίνητων οχημάτων ελεύθερου χρόνου και το 4χ4 Eclipse Cross την τιμά και με το παραπάνω.

What is new
- Το Mitsubishi Eclipse Cross σε 4Χ4
- Μόνιμη τετρακίνηση με 3 προγράμματα
- Αυτόματο κιβώτιο CVT 8 σχέσεων
- Με 34.950 ευρώ

Με το Mitsubishi Eclipse Cross, η ιαπωνική φίρμα επιχειρεί να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της στην ραγδαίως αναπτυσσόμενη κατηγορία των crossover/SUV.  Πρόσφατα δοκιμάσαμε την δικίνητη έκδοση του τελευταίου μοντέλου, που εξελίχθηκε από τη Mitsubishi πριν την ένταξή της στη συμμαχία Renault-Nissan. Σήμερα επανερχόμαστε με την 4Χ4 έκδοση, η οποία μας θυμίζει την παράδοση της Mitsubishi στην τετρακίνηση και στα ικανά εκτός δρόμου οχήματα. Εμφανισιακά το μοντέλο διατηρεί φυσικά την φουτουριστική  -έως και αμφιλεγόμενη- σχεδίασή του με το έντονα κεκλιμένο, διπλό πίσω παρμπρίζ, το χαρακτηριστικό προφίλ και τον μεγάλο εμπρός πρόβολο. Δομικά θα θυμίσουμε πως το Eclipse Cross βασίζεται στο πάτωμα του μεγαλύτερου Outlander με ίδιο μεταξόνιο (2.670 χλστ.), αλλά μήκος μειωμένο από τα 4,695 στα 4,405 μέτρα.

Με 34.950 ευρώ
Το τετρακίνητο Eclipse Cross κοστίζει 34.950 ευρώ , που σίγουρα δεν είναι χαμηλή τιμή. Ωστόσο για ένα τέτοιου μεγέθους τετρακίνητο, αυτόματο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο είναι άκρως ανταγωνιστική. Είναι διαθέσιμο μόνο στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Intense Plus, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, από διπλή ηλιοροφή και θερμαινόμενα καθίσματα μέχρι σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 7ΆΆ και touchpad, τροχούς αλουμινίου 18 ιντσών, καθώς και ηχοσύστημα Rockford Fosgate με 9 ηχεία. Περιέργως δεν υπάρχει εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης. Πάντως το κορυφαίο Eclipse Cross διαθέτει πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλεια με Blind Sport Warning, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert, αλλά  και Adaptive Cruise Control. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center