Την παρουσίαση μίας νέας έκδοσης του GT86 έκανε η Toyota ανακοινώνοντας το GT86 GR Sport.

Tο GT86 GR Sport στην αγορά της Ιαπωνίας όπου και θα προσφερθεί ονομάζεται 86 GR Sport.

Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες.

Ανακοίνωσε το GT86 GR Sport η Toyota

5.117 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Την παρουσίαση μίας νέας έκδοσης του GT86 έκανε η Toyota ανακοινώνοντας το GT86 GR Sport μαζί με το οποίο είναι διαθέσιμη και μια σειρά από μεμονωμένα εξαρτήματα. Δείτε περισσότερα.

Χαρακτηρισμένο ως ένα σπορ αυτοκίνητο για καθημερινή οδήγηση, το GT86 GR Sport, το οποίο στην αγορά της Ιαπωνίας όπου και θα προσφερθεί ονομάζεται 86 GR Sport, έχει εξοπλιστεί με ένα μπροστινό σπλίτερ, αεροδυναμικές πλαϊνές ποδιές, αλλά και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Μέρος των νέων χαρακτηριστικών της νέας έκδοσης του GT86 είναι το σύστημα πέδησης Brembo που συνδυάζεται με κόκκινες δαγκάνες, ενώ οι Ιάπωνες πελάτες μπορούν να το αποκτήσουν σε τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, άσπρο και κόκκινο).
 
Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες, αλλά οι σχεδιαστές εγκατέστησαν ένα τιμόνι μικρότερης διαμέτρου το οποίο είναι καλυμμένο από δέρμα, έχοντας ασημένιες ραφές αλλά και το λογότυπο GR (Gazoo Racing), το οποίο παίρνει θέση και στο κουμπί start/stop.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις πρέπει να πούμε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με το στάνταρ GT86. Έτσι και το GT86 GR Sport διαθέτει το γνωστό τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 207 ίππους και 212 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του νέου μοντέλου ξεκινά στην αγορά της Ιαπωνίας από 3,780,000 γιέν (περίπου 29.300 ευρώ), ενώ μαζί με την εισαγωγή του μοντέλου η Toyota ανακοίνωσε και η διάθεση μεμονωμένων εξαρτημάτων μέρος των οποίων είναι ένα εμπρόσθιο σπλίτερ, ένα πίσω σπόιλερ και ένα νέα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda