Citroen C1 Urban Ride

Citroen C1 Elle

Νέο Citroen C1 Elle & Urban Ride

12.250 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2018)

Η Citroen διευρύνει την προσφερόμενη γκάμα για το C1 προσθέτοντας δύο νέες ειδικές έκδοσεις, τις Elle και Urban Ride, που έχουν ως στόχο να ταιριάξουν με τον νεανικό τρόπο ζωής, καλύπτοντας με τρόπο μοναδικό τις αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις.

Οι δύο αυτές νέες εκδόσεις εμπλουτίζουν την παλέτα των επιλογών για το Citroen C1 έχοντας στη φαρέτρα τους νέους χρωματισμούς και πλούσιο εξοπλισμό.

Αναλυτικότερα, η νέα έκδοση Elle, που απευθύνεται ουσιαστικά στο γυναικείο κοινό, εμπλουτίζει και διαφοροποιεί περαιτέρω την ανανεωμένη γκάμα του νέου Citroen C1. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της φίρμας στην εν λόγω έκδοση κυριαρχούν τα στοιχεία της πολυτέλειας και του εκλεπτυσμένου στυλ, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες ενός «δραστήριου» γυναικείου κοινού, που παρακολουθεί το σύγχρονο lifestyle. Παράλληλα, εφοδιάζεται με καλό στάνταρ εξοπλισμό ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία προβολέων, φιμέ πίσω τζάμια, διακοσμητικά Elle μέσα και έξω, οροφή bi-ton Gris Gallium η Noir Caldera, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, οθόνη αφής 7 ιντσών υψηλής απόκρισης με ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα Android Auto, Car Play και φωνητικές εντολές, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.
 

Αντίστοιχα, το νέο C1 Urban Ride διαφοροποιείται στηριζόμενο όμως στις βασικές αξίες της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα έχουν επιστρατευτεί έντονα εξωτερικά χρώματα σε συνδυασμό με μαύρες 15άρες ζάντες αλουμινίου, αποκαλύπτοτας σύμφωνα με τη μάρκα ένα δυναμικό και περιπετειώδη χαρακτήρα, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στο νεανικό αντρικό κοινό. Επιπλέον, ελαφρά τονισμένοι είναι και οι θόλοι των τροχών που παραπέμπουν σε crossover μοντέλο, ενώ και εδώ ο εξοπλισμός χαρακτηρίζεται υπεραρκετός έχοντας τα ίδια σχεδόν στοιχεία με την έκδοση Elle. Ειδοποιός διαφορά βέβαια είναι τα διακοσμητικά στοιχεία Urban Ride.

Σε κάθε περίπτωση τα Citroen C1 Elle και Urban Ride εφοδιάζονται με τον αναβαθμισμένο 1.000άρη κινητήρα ισχύος 72 ίππων, που πληροί τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro 6.2, και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο ETG. 

Τέλος, επισημαίνουμε πως οι τιμές για το ανανεωμένο Citroen C1 ξεκινούν από τις 10.050 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση.

Mercedes
moto