Η ισχύς της SVJ πηγάζει από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων που αποδίδει 770 άλογα.

Η ισχύς της SVJ πηγάζει από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων που αποδίδει 770 άλογα.

Θα προσφερθεί και μια έκδοση «SVJ 63» προς τιμή του έτους 1963, μέσα στο οποίο ιδρύθηκε η ιταλική φίρμα.

Nέα Lambo Αventador SVJ

4.657 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2018)

Πανίσχυρη και ακόμη πιο σπορτίφ εμφανισιακά είναι η Aventador SVJ που μόλις παρουσίασε η Lamborgini.

Στην επίσημη παρουσίαση της Aventador SVJ προχώρησε η Lamborghini και κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι το μοντέλο ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο όσον αφορά την εμφάνιση του όσο και τον καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό που κουβαλάει.

Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στη νέα ανθρακονημάτινη οροφή, το νέο διαχύτη μπροστά, τις καινούριες ποδιές, το νέο σέτ από ζάντες και την πίσω αεροτομή. Ωστόσο η διαφορά της SVJ σε σχέση με τις υπόλοιπες Aventador είναι ότι η μάρκα υιοθέτησε στο μοντέλο την δεύτερη έκδοση της σχεδιαστικής γλώσσας Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA) που έκανε ντεμπούτο στην Huracan Performante και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να αυξήσει την κάθετη δύναμη που παράγεται κατά 40% μειώνοντας ταυτόχρονα της απώλεια ισχύος κατά 1%. Ακόμα, η ιταλική φίρμα εγκατέστησε μικρά πτερύγια και στο εμπρός και στο πίσω μέρος που μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα σε 500 milliseconds με σκοπό να βοηθήσουν στην αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου τόσο στις ευθείες όσο και στις στροφές.
 
Η ισχύς της SVJ πηγάζει από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων που αποδίδει 770 άλογα και 720 Nm ροπής και δίνει την δυνατότητα στο supercar να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ σε συνεργασία με το 7τάχυτο ISR κιβώτιο της μάρκας.

Η παραγωγή της Lamborghini Aventador SVJ θα περιοριστεί στα 900 αυτοκίνητα ενώ θα προσφερθεί και μια έκδοση «SVJ 63» προς τιμή του έτους 1963, μέσα στο οποίο ιδρύθηκε η ιταλική φίρμα. Η παραγωγή της έκδοσης «SVJ 63» θα περιοριστεί στα 63 αυτοκίνητα.

NEO PROACE
skoda