Καθόλα «έξυπνη» η κίνηση της Ford που με στοχευόμενες επεμβάσεις διεύρυνε το αγοραστικό κοινό και μαζί το πεδίο δράσης του Fiesta.

Η «ειδική» έκδοση Active μπορεί να παίξει μπάλα στην κατηγορία των 4Χ2 crossover.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ράγες οροφής, τα έξτρα προστατευτικά, η ειδική σχεδίαση των προφυλακτήρων και των προβολέων ομίχλης, καθώς και οι exclusive ζάντες δίνουν το ξεχωριστό τόνο που πρέπει.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ράγες οροφής, τα έξτρα προστατευτικά, η ειδική σχεδίαση των προφυλακτήρων και των προβολέων ομίχλης, καθώς και οι exclusive ζάντες δίνουν το ξεχωριστό τόνο που πρέπει.

Φυσικά και μοιάζει με Fiesta, το σχεδιαστικό DNA του οποίου είναι ξεκάθαρο, αλλά οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που έχει το Ford Fiesta Active το κάνουν να ξεχωρίζει.

Δοκιμή: Νέο Ford Fiesta Active

35.386 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2018)

Μικρός εξερευνητής: Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Fiesta αποκτά έκδοση Active, η οποία ακολουθεί τη μόδα των crossover και δίνει τη δυνατότητα στο μικρό της Ford να πάρει το δρόμο της light περιπέτειας.

What is new
- Eμφάνιση crossover 
- +18 χλστ. απόστασης από το έδαφος
- Ενισχυμένη και ανυψωμένη ανάρτηση 
- Στάνταρ 3 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Eco, Slippery)
- Από 17.244 ευρώ 

Χωρίς αμφιβολία η κίνηση της Ford είναι καθόλα «έξυπνη» μιας και με στοχευόμενες επεμβάσεις διεύρυνε το αγοραστικό κοινό και μαζί το πεδίο δράσης του Fiesta, το οποίο χάρη στην «ειδική» έκδοση Active μπορεί να παίξει μπάλα στην κατηγορία των 4Χ2 crossover. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ράγες οροφής, τα έξτρα προστατευτικά, η ειδική σχεδίαση των προφυλακτήρων και των προβολέων ομίχλης, καθώς και οι exclusive ζάντες δίνουν το ξεχωριστό τόνο που πρέπει.

Από τη μικρή αύξηση των διαστάσεων, οφείλουμε να σταθούμε στην ουσία που έχει η μεγαλύτερη κατά 18 χλστ. απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το απλά Fiesta, καθώς και στα αυξημένα κατά 10 χλστ. μετατρόχια. Οι αλλαγές είναι όσο διακριτικές χρειάζεται για να μην αλλάξει η καθ ομολογία ευχάριστη σχεδιαστική εικόνα του μικρού Ford, αλλά συνολικά το Fiesta Active ξεχωρίζει κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του. 

Από 17.244 ευρώ
Η βασική έκδοση του Ford Fiesta Active με τον «κατοστάρη» 1,0 Εcoboost κινητήρα, κοστίζει 17.244 ευρώ ήτοι 2.378 ευρώ πάνω από την βασική έκδοση του απλού Fiesta. Βέβαια εκτός από τις αλλαγές σε ανάρτηση και εμφάνιση είναι και ο πιο πλούσιος εξοπλισμός με στάνταρ μεταξύ άλλων τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα infotainment SYNC3 με οθόνη αφής 6,5 ιντσών, σύστημα ήχου B&O με 10 ηχεία, κλιματισμό, cruise control, διάφορους αυτοματισμούς, προστατευτικές ποδιές, ράγες οροφής και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda