H έκδοση GT δεν είναι καινούρια στην γκάμα του 308, ωστόσο με την ανανέωση του μοντέλου και αυτή βελτιώθηκε.

Εμφανισιακά, η έκδοση GT προβάλει και πάλι ένα διακριτικά σπορτίφ προφίλ, με τα στοιχεία της ανανέωσης της σειράς του 308 να δίνουν και εδώ μια πιο premium υπόσταση.

Στο όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό του 308, η έκδοση GT ενσωματώνει σπορ στοιχεία, όπως κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ και τον όμορφο επιλογέα παρέα με τα paddles για αλλαγή σχέσεων πίσω από το τιμόνι.

Στο όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό του 308, η έκδοση GT ενσωματώνει σπορ στοιχεία, όπως κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ και τον όμορφο επιλογέα παρέα με τα paddles για αλλαγή σχέσεων πίσω από το τιμόνι.

Στα σπορ στοιχεία του GT περιλαμβάνεται και ο κόκκινος φωτισμός στον πίνακα οργάνων.

Το 308 GT εφοδιάστηκε και με ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (ΕΑΤ8).

Δοκιμή: Νέο Peugeot 308 GT με 225 PS

21.046 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2018)

Η χρυσή τομή… Η ανανεωμένη έκδοση GT του 308 έρχεται πιο δυνατή και με νέο αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο με στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα στην κορυφαία έκδοση GTi by Peugeot Sport και τις απλές εκδόσεις.

H έκδοση GT δεν είναι καινούρια στην γκάμα του 308, ωστόσο με την ανανέωση του μοντέλου και αυτή βελτιώθηκε, απέκτησε 15 ίππους επιπλέον και εφοδιάστηκε και με ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (ΕΑΤ8). Αυτή η έκδοση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ανταγωνισμό σε πρακτικότητα και φιλικότητα στην καθημερινή χρήση από ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Υψηλή ωστόσο είναι και η τιμή των 35.400 ευρώ (με το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8) αν και ο premium χαρακτήρας του μοντέλου, ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης και η εικόνα του σε όλα τα επίπεδα την δικαιολογούν σε ένα βαθμό, ενώ αντίθετα με τον ανταγωνισμό του δεν επιβαρύνεται με φόρο πολυτελείας (σ.σ. 1,6 λτ.).

Εμφανισιακά, η έκδοση GT προβάλει και πάλι ένα διακριτικά σπορτίφ προφίλ, με τα στοιχεία της ανανέωσης της σειράς του 308 να δίνουν και εδώ μια πιο premium υπόσταση. Ως έκδοση, η GT ξεχωρίζει από το χαμηλότερο ύψος του αμαξώματος από το έδαφος, τους πιο σπορτίφ σχεδίασης προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα φιμέ κρύσταλλα των πίσω θυρών και τις δύο μπούκες εκατέρωθεν των πλευρών του προφυλακτήρα. Οι ζάντες των 18 ιντσών συμπληρώνουν την αισθητική «άποψη» της έκδοσης και είναι οι «Diamant» που φορούσε και το προ ανανέωσης GT.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto