Την προσοχή στο εσωτερικό τραβά το νέο σύστηµα infotainment «Mercedes-Benz User Experience» ή για συντοµία «MBUX».

Την προσοχή στο εσωτερικό τραβά το νέο σύστηµα infotainment «Mercedes-Benz User Experience» ή για συντοµία «MBUX».

Νέα Mercedes EQC εκ των έσω

3.100 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2018)

Το κουβάρι των αποκαλύψεων συνεχίζει να ξετυλίγεται για τη νέα Mercedes EQC. Αυτή τη φορά έχουμε την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου.

Το τρίτο κατά σειρά teaser για την επερχόμενη EQC της Mercedes-Benz δόθηκε στη δημοσιότητα, δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση για το εσωτερικό του γερμανικού ηλεκτροκίνητου SUV. Από την φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας βλέπουμε γνώριμα στοιχεία στο ταμπλό με τους προβολείς να πέφτουν στο νέο σύστηµα infotainment «Mercedes-Benz User Experience» ή για συντοµία «MBUX»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το συγκεκριµένο σύστηµα διαθέτει, δύο οθόνες στο εσωτερικό, ενώ µπορεί να το χειριστεί κανείς τόσο µε χειρονοµίες, όσο και µε φωνητικές εντολές, αλληλεπιδρώντας µαζί του λέγοντας απλά «Hi Mercedes», όπως συµβαίνει µε την «Siri» της Apple, το «Google Αssistant» της Google, την «Cortana» της Microsoft  και της «Bixby» της Samsung κ.α.
 

Από εκεί και πέρα η διάταξη ακολουθεί κατά γράμμα το σχεδιαστικό ύφος της γερμανικής premium φίρμας με στιλπνές μαύρες (piano black) επιφάνειες στο χώρο μεταξύ των δύο εμπρός επιβατών, διακόπτες αεροπορικού τύπου για τον χειρισμό του κλιματισμού και απαλό φωτισμό  περιβάλλοντος στην καμπίνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της νέας Mercedes EQC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center